Η τραγουδίστρια, Ειρήνη Παπαδοπούλου, που φέτος συμμετείχε στο Survivor του Σκάι, από όπου κι αποχώρησε οικειοθελώς, μιλά για την καθημερινότητα μετά το παιχνίδι, για το τι αποκόμισε αλλά
και για το αν μετάνιωσε που έφυγε με τη θέλησή της...

Έχεις βρει πια τον κανονικό ρυθμό άσκησης και διατροφής; 

Προσπαθώ να μπω σε κανονικό πρόγραμμα και ο οργανισμός μου φαίνεται ότι έχει αρχίσει να κάνει αυτά που είχε μάθει. Επειδή ξέρω ,όμως, πολύ καλά το σώμα μου, παρατηρώ ότι έχει υποστεί ένα σοκ. Σιγά σιγά αρχίζω να προσέχω τι τρώω, δεν θέλω άλλο junk food. Και τώρα που είναι καλοκαίρι ξέρω ότι θα ξεκινήσω να κάνω αυτά που μ’ αρέσουν, ποδήλατο δίπλα στη θάλασσα, beach volley, κολύμβηση, θαλάσσια σπορ. Όλα αυτά τα θεωρώ γυμναστική. 

Τι μαθήματα ζωής πήρες από το παιχνίδι;  

Συνειδητοποίησα ότι τα απλά και καθημερινά πράγματα είναι τα πιο σημαντικά, αυτά που περνούν και δεν τους δίνεις σημασία. Μέσα στο παιχνίδι είχα την ευκαιρία να φιλοσοφήσω, να σκεφτώ, να επεξεργαστώ, να ρουφήξω πράγματα. Ήμουν κυριολεκτικά μόνη μου, δεν είχα κανέναν να με στηρίξει και κατάλαβα όχι μόνο ποιοι άνθρωποι είναι σημαντικοί για μένα, αλλά και γιατί. Θεωρητικά όλοι μπορούμε να πούμε ότι το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή είναι να έχεις γύρω σου ανθρώπους να σ’ αγαπούν. Το θέμα είναι ,όμως, πώς νιώθεις γι’ αυτούς όταν πραγματικά σου λείψουν. 

Μετάνιωσες που αποχώρησες οικειοθελώς;  

Σκέψεις του τύπου “μέχρι πού θα μπορούσα να φτάσω” ή “τι θα είχε γίνει αν δεν είχα αποχωρήσει” περνούν από το μυαλό μου. Ωστόσο, επειδή θέλω να νιώθω ότι εξελίσσομαι, δε μετανιώνω για τα λάθη μου, γιατί από αυτά μαθαίνω, ώστε να ξέρω την επόμενη φορά πώς θα διαχειριστώ μια κατάσταση. Νιώθω ότι πήρα από το Survivor ό,τι ήταν να πάρω. Χαίρομαι, πάντως, γιατί επιβεβαίωσα ότι, όταν δε μου αρέσει κάτι, μπορώ να φύγω.

Αυτά δήλωσε στο περιοδικό, Shape.

1 σχόλιο:

SPAWN είπε...

Τι μαθήματα ζωής πήρες από το παιχνίδι; ΕΜΑΘΑ ΠΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ

Bottom Ad [Post Page]