Γιώργος Γιαννόπουλος: «Του χρόνου δεν θα βλέπει άνθρωπος το #survivorgr»

0
Για την επιτυχία της σειράς ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ αλλά και το Survivor, μίλησε σε συνέντευξή του στο Full Life, ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος.


Με αφορμή την επιτυχία Το σόι σου, πιστεύεις ότι οι «οικογενειακές» σειρές αποτελούν για την τηλεόραση μια σταθερή και διαχρονική αξία; 
«Οι καλές σειρές έχουν διαχρονική αξία. Δεν είναι απαραίτητο να είναι πάντα οικογενειακές. Το φορμάτ από Το σόι σου είναι ισραηλίτικο. Έχουμε πολλά κοινά με τη χώρα και τη φυλή αυτή. Δεν είναι τυχαίο ότι έχουμε μια καλή σχέση και διπλωματία μεταξύ των δυο χωρών. Γι’ αυτό είχαμε και πολλούς Εβραίους στην Ελλάδα. Να τα λέμε κι αυτά. Οι οικογένειες για εκείνους, όπως και για εμάς, είναι ιερό πράγμα. Εκεί, πάτησε και το σενάριο της σειράς. Είμαι πολύ περήφανος και χαρούμενος που συμμετέχω τόσα χρόνια και με σταματούν οικογένειες και μου λένε ότι το παρακολουθούν».

Ο ηθοποιός επίσης εξέφρασε ξανά την άποψή του για το Survivor: «Του χρόνου δεν θα τους βλέπει άνθρωπος. Δεν βλέπεις και στα άλλα κανάλια παρόμοια φορμάτ κάνουν πλέον μονοψήφια»

Αν δεν ακολουθούσες το επάγγελμα του ηθοποιού, τι άλλο θα μπορούσες να είσαι;
«Οδηγός σε νταλίκες, σε αεροπλάνα, βαπόρια. Μου αρέσουν τα ταξίδια. Δεν είμαι από τους καλλιτέχνες που λένε ότι θέλω να πεθάνω στο σανίδι. Εγώ θέλω να ταξιδεύω και να καταλήξω στο χωριό μου, στην Αρσινόη Μεσσηνίας και να έχω κοτούλες, μποστάνι και δεντράκια»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !