Σοφία Βόσσου: Το Survivor και ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Unknown
0

Η Σοφία Βόσσου άνοιξε την καρδιά της στην ραδιοφωνική εκπομπή του Κεν Αλεξανδράτου “Follow Us” στον σταθμό Fresh Radio Athens.


Αρχικά η κουβέντα περιστράφηκε στο φαινόμενο «Survivor». Η καταξιωμένη τραγουδίστρια τόνισε πως δεν το παρακολουθεί, αφού δεν βρίσκει τίποτα το ενδιαφέρον σε αυτό. «Το είδα μισή φορά και έκλεισα την τηλεόραση. Δεν μπορώ, βαριέμαι. Τι να βλέπω.... Δεν κάθομαι να διαβάσω ένα ωραίο βιβλίο, να δω μια ταινία, που γουστάρω. Να κάθομαι να βλέπω τι αγωνίσματα, που κυλιούνται στην λάσπη;», ανέφερε χαρακτηριστικά. Όταν ρωτήθηκε για το τι έφταιξε και χώρισε πρόσφατα με τον σύντροφό της, ο οποίος ήταν ενθουσιασμένος με τον επικείμενο γάμο τους, η Σοφία δεν μάσησε τα λόγια της. «Και για τον πρώην σύντροφό μου μπορεί να ήταν ωραίο όλο αυτό και διασκεδαστικό. Το ότι ήταν μέσα στα πράγματα. Ξέρεις καμιά φορά οι άνθρωποι γοητεύονται από αυτό. Δεν τα βρήκαμε, δεν ταίριαξε η κατάσταση, όλα καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Σοφία δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και το τέλος της σχέσης τους. Συγκεκριμένα εξομολογείται πως χώρισαν όταν ενώ ήταν μαζί με τον παρουσιαστή έμαθε για τη σχέση του με την Φωτεινή Γεωργαντά. «Δεν πήγαινε άλλο η σχέση, ερωτεύτηκε ο Αντρέας τη Φωτεινή Γεωργαντά και εκείνη τον ερωτεύτηκε πάρα πολύ. Το έμαθα όταν ήμασταν μαζί», παραδέχεται. Τότε μάλιστα όχι μόνο στεναχωρήθηκε, αλλά έγραψε και το τραγούδι το «Σώμα που προδόθηκε». Επιπλέον η Σοφία αναφέρει πως είναι σίγουρη πως ο Αντρέας θα βγει από τη δύσκολη φάση στην οποία βρίσκεται και θα επανέλθει δριμύτερος. «Δεν είναι στα καλύτερά του, αλλά νομίζω ο κύκλος έχει γυρίσματα, δεν έχει κλείσει για τον Αντρέα. Περνάει την περίοδο της μοναχικότητας και νομίζω θα ξεπεταχτεί. Είναι κρίμα και άδικο να μην υπάρχει ο Αντρέας στην ελληνική τηλεόραση. Το θεωρώ μεγάλη αδικία», τονίζει συμπληρώνοντας πως δεν του έχουν γίνει τηλεοπτικές προτάσεις.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !