Διάσημο ζευγάρι στην παρουσίαση του Survival. Πότε ξεκινάει γυρίσματα;

0
Θέμα χρόνου είναι να δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το...αντιπαλο δέος του Survivor, το Survival secrets, μέσα από τη συχνότητα του Epsilon.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής La Biri και συγκεκριμένα του δημοσιογράφου Γιώργου Σφακιανακη, στην παρουσίαση θα είναι ένα πάρα πολύ γνωστό ζευγάρι, ενώ τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σε 15 μέρες και η πρεμιέρα αναμένεται στα τέλη Αυγούστου.

«Είναι οριστικό ότι θα γυριστεί στην Κουρούτα. Τα γυρίσματα ξεκινούν σε 15 μέρες και πρεμιέρα θα κάνει στα τέλη Αυγούστου. Στην παρουσίαση θα είναι μάλλον ζευγάρι, δεν λέω περισσότερα. Θα είναι ζευγάρι που σαρώνει τα εξώφυλλα εδώ και πάρα πολλά χρόνια, πάρα πολύ διάσημο στην Ελλάδα.

Θα υπάρξουν δύο ομάδες που θα είναι η ομάδα των διακεκριμένων και η ομάδα των απλών καθημερινών ανθρώπων, που θα έχουν επιλεγεί από κάθε γωνιά της Ελλάδας και από την Κύπρο. Μπορώ να σας αποκαλύψω ότι στο πρώτο επεισόδιο θα δούμε πάρα πολύ κόσμο στην παραλία. Την ίδια μέρα, οι δύο ομάδες θα διαγωνιστούν και κάποιοι από αυτούς θα φύγουν. Σαν προκριματικά. Θα γίνει ψηφοφορία και θα λάβει μέρος και το τηλεοπτικό κοινό, αλλά και οι άνθρωποι που θα βρίσκονται μέσα.

Στο δεύτερο επεισόδιο, η ομάδα που θα έχει κερδίσει θα επιλέξει τι φαγητό θα φάνε οι παίκτες και των δύο ομάδων. Αν κερδίσει η ομάδα μου, θα επιλέξω να φάω αστακό, αλλά ο χαμένος θα επιλέξει να φάει κάτι πολύ σιχαμένο που περπατάει», είπε ο δημοσιογράφος.

Δείτε τι αποκάλυψε:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !