Έρχονται απολύσεις δημοσιογράφων και τεχνικών σε ΣΚΑΪ και STAR

0
Τελικά το project για τη δημιουργία του ΣΚΑΪ 24 αντικαθίσταται στην ουσία από τη συμφωνία του ΣΚΑΪ με το ACTION 24 που προβλέπει τη δημιουργία νέων ενημερωτικών ζωνών στον περιφερειακό σταθμό από δημοσιογράφους του skai.gr και φυσικά από την τηλεόραση.

Δεδομένου, λοιπόν, ότι ο ΣΚΑΪ από την επόμενη σεζόν θα μειώσει την ενημέρωση για να δώσει χώρο στην ψυχαγωγία, όσοι δημοσιογράφοι του καναλιού επιθυμούν και φυσικά έχουν την έγκριση των δυο πλευρών, θα αναλαμβάνουν εκπομπές στο ACTION24.

Η αλλαγή αυτή, όμως, και πιο συγκεκριμένα η μείωση της ενημέρωσης στον ΣΚΑΪ, σε συνδυασμό με την απόφαση να μην προχωρήσει το project για το νέο κανάλι, λέγεται ότι θα προκαλέσει ταυτόχρονα και απώλεια θέσεων εργασίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, το επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνουν απολύσεις δημοσιογράφων – ενδεχομένως και διψήφιου αριθμού-, ενώ δεν αποκλείεται να απομακρυνθούν και τεχνικοί.

Την ίδια ώρα, στο STAR, μετά από μυστική ψηφοφορία των τεχνικών του καναλιού για το αν θα συνεχίσουν ή όχι τις στάσεις εργασίας, αποφασίστηκε η αναστολή των κινητοποιήσεων.

Δεδομένου ,όμως, ότι η διοίκηση του καναλιού δεν έχει αναλάβει καμία ουσιαστική δέσμευση για ενδεχόμενες αλλαγές στο εργασιακό καθεστώς των τεχνικών σε συνδυασμό με τη συμφωνία συνεργασίας με τον ΣΚΑΪ, δεν μπορεί να αποκλειστεί ότι εντός των επόμενων εβδομάδων δεν θα υπάρξει νέος γύρος κινητοποιήσεων.

Μάλιστα ορισμένες πλευρές προεξοφλούν ότι θα υπάρξει θερμό καλοκαίρι στο STAR με τους τεχνικούς, αφού θεωρούν σίγουρο ότι η συνεργασία με τον ΣΚΑΪ θα έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια θέσεων εργασίας…

Άλλωστε, η ενοποίηση των δύο τμημάτων στοχεύει στη μείωση του κόστους.Κατά συνέπεια, οι απολύσεις πρέπει να θεωρούνται δεδομένες, όπως και οι αντιδράσεις από την πλευρά των τεχνικών!

enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !