Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα του Star

Unknown
0


Το καλοκαίρι σιγά σιγά τελειώνει και όπως είναι αναμενόμενο οι τηλεοπτικοί σταθμοί αρχίζουν τα σχέδιά τους για τη νέα σεζόν. Πολλοί είναι αυτοί που φοβούνται τον τηλεοπτικό σταθμό "Star". Και καλά κάνουν, διότι ο "Star" δεν το βάζει πότε κάτω. Είστε έτοιμοι να δούμε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού;

Ενω κάποιοι πίστευαν ότι ο σταθμός δεν θα έχει και αυτή την χρονιά πρωινή εκπομπή, οι πληροφορίες μας ήρθαν να τους διαψεύσουν. Όπως ήταν αναμενόμενο θα πραγματοποιηθεί νέα πρωινή εκπομπή με παρουσιαστές ένα "τρελό" και λατρεμένο δίδυμο, που το έχουμε αγαπήσει και φυσικά δεν θα μπορούσε να είναι άλλοι από την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, οι οποίοι υπέγραψαν  συμβόλαιο συνεργασίας με το Star.  Η καθημερινή πρωινή εκπομπή είναι πιθανόν να κάνει πρεμιέρα στις 18 Σεπτεμβρίου με ώρα έναρξης στις 9:30, νωρίτερα δηλαδή από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά που παραδοσιακά ξεκινά στις 10:00 το πρωί.

Μπορεί νέα πρόσωπα να έρχονται στο κανάλι ,όμως, τα παλιά πρόσωπα δεν φεύγουν πάντα. Το ίδιο συνέβη και με τη Ζήνα Κουτσελίνη. Η Ζήνα Κουτσελίνη θα συνεχίσει και αυτή τη σεζόν την εκπομπή της, "Αλήθειες με τη Ζήνα" ,με μια μικρή διαφορά. Αντί να προβάλλεται από το στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού όπως συμβαίνει και με τις περισσότερες εκπομπές, η εκπομπή της θα προβάλλεται από ένα εξωτερικό στούντιο το οποίο δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιο θα είναι.

Το παιχνίδι μόδας που το  λάτρεψαν όλες οι γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας, θα συνεχίσει και φυσικά με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά. Το "Shopping Star" είναι μια εκπομπή που αναφέρεται στις γυναίκες που αγαπούν τη μόδα, τα ψώνια, και σε όσες πιστεύουν στο γούστο τους.

Το πιο δημοφιλές παιχνίδι της Αμερικής, το παιχνίδι που έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, θα βρίσκεται για ακόμη μια χρονιά στο Star. Θα παρουσιάζει ο Πέτρος Πολυχρονίδης με τη βοήθεια της αξιολάτρευτής Τζούλια Νόβα. O "Τροχός της Τύχης" υπόσχεται ότι θα χαρίσει γέλιο, χαρά, αγωνία, κέφι, πολλά μετρητά, ακόμη και αυτοκίνητα.

Τέλος έχουμε τη ζώνη του prime time... Εδώ ο τηλεοπτικός σταθμός "Star" διάλεξε να κάνει κάτι διαφορετικό.Αντί να φέρει στην ελληνική τηλεόραση ένα ξένο project το οποίο να μην έχει ξανά προβληθεί στη χώρα μας, αποφάσισε να πάρει ένα υπάρχον. Συγκεκριμένα θα εντάξει στη βραδινή ζώνη ,δηλαδή στις 9, ένα τηλεπαιχνίδι που έχει προβληθεί ξανά στην ελληνική τηλεόραση από τον τηλεοπτικό σταθμό "Mega". Το τηλεπαιχνίδι θα είναι το "Money Drop". Ένα τηλεπαιχνίδι που βασίστηκε στο βρετανικό The Million Pound Drop Live.







Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !