«Ήταν σημαντική η ιδέα του STAR να εντάξει στο πρόγραμμα ένα project όπως η εκπομπή μου»


H Zήνα Κουτσελίνη παρουσιάζει φέτος για σεζόν την εκπομπή, Αλήθειες με τη Ζήνα, που σημειώνει τεράστια επιτυχία και το κοινό της έχει αγκαλιάσει. Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος,
μιλά στο star.gr τόσο για την επιτυχία αυτής της εκπομπής εν συνόλω όσο και για τη φετινή σεζόν...

«Νιώθω δικαιωμένη με την επιλογή του σταθμού στο πρόσωπό μου και με αυτό που κάνει τελικά αυτή η εκπομπή. Αυτό για μένα σημαίνει ότι τελειώνει μια σεζόν που ουσιαστικά ήμασταν κοντά στον άνθρωπο, στα εύκολά του και στα δύσκολά του. Εγώ λέω πάντα ότι στην εκπομπή μας κυριαρχεί το συναίσθημα, σε όλες τις εκφάνσεις του, στη χαρά, στη λύπη, στην αγκαλιά, στην αγάπη… Αυτό ,λοιπόν ,για μένα είναι ουσιαστικά η επιτυχία της εκπομπής, ότι είναι κοντά στον άνθρωπο».

Για την επιτυχία της εκπομπής της τη φετινή τηλεοπτική σεζόν,δήλωσε:
«Ήταν πολύ σημαντική η ιδέα του STAR να εντάξει στο πρόγραμμά του ένα τέτοιο project, με τέτοιο περιεχόμενο εκπομπής, γιατί πίστεψέ με όταν ξεκινήσαμε κανείς δεν πίστευε ότι αυτό θα έπαιρνε έναν δρόμο σιγά σιγά και θα κατάφερνε να ισορροπήσει αλλά και να σταθεί σε δύσκολο ανταγωνισμό. Δεν λέω ότι καταφέραμε τα μέγιστα, όμως, είμαστε σε έναν δρόμο δικαίωσης. Αυτό για μένα είναι το σημαντικό. Αυτό που έχει σημασία για μένα είναι ότι κερδίσαμε σε πόντους από την αγάπη του κόσμου. ''Ψηλώσαμε'' πάρα πολύ την φετινή σεζόν! Νιώθω ότι τελειώνει μια σεζόν και εμείς φεύγουμε ψηλότεροι από αυτήν. Όχι από νούμερα τηλεθέασης, από την αγκαλιά και την αγάπη του κόσμου αλλά και από αυτό που εγώ ένιωσα και πήρα από τον κόσμο ,και δεν ξέρω αν είμαι σε θέση να τους το ξεπληρώσω κάποια στιγμή. Περπατάω στον δρόμο και βλέπω τον κόσμο να με αγκαλιάζει… και αυτό δεν εξαγοράζεται, ούτε ξεπουλιέται για οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο εκπομπής».

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: