Χόρεψαν Salsa και έσπασαν το ρεκόρ Guinness


Τα Γιάννενα από το βράδυ της Κυριακής έχουν μία θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες...


Είναι η θέση που κέρδισαν χορεύοντας salsa!
460 χορευτές, μικροί και μεγάλοι, για επτά λεπτά λικνίστηκαν στους ρυθμούς της salsa και έσπασαν το προηγούμενο ρεκόρ! Μαθητές από τα σχολεία της πόλης, άνθρωποι που αγαπούν τον χορό αλλά και χορευτές από άλλες περιοχές της Ελλάδας, που στήριξαν το εγχείρημα των Ιωαννίνων, απέσπασαν το πιο θερμό χειροκρότημα όλων όσων παρακολούθησαν το όμορφο δρώμενο.

Ο στόχος των εφτακοσίων χορευτών βέβαια, όπως είχε τεθεί τον Μάρτιο από το Πνευματικό Κέντρο και ιδιωτική σχολή χορού της πόλης, δεν έγινε εφικτός, αλλά οι 460 ήταν αρκετοί ώστε τα Γιάννενα να γραφτούν στο Γκίνες και να κάνουν το δικό τους ρεκόρ.


 

 Μετά το ρεκόρ ακολούθησαν εκδηλώσεις και χορευτικά σόου με τους Nikol Kontouri Nikolatina , Dora Barkouzou , ΧΟΡΟΚΙΝΗΣΗ , SUERTE (Academia de Baile), Latinomania , Mike Dancelife, Valentina Tsiamada, Danza Fuerte, Miler Rodriguez Maximo Rodriguez, και Angel Athina στην κεντρική πλατεία ενώ ο Νεκτάριος Βασιλείου γνωστός σε όλους ως Mr. Bachata μάγεψε με τις μελωδίες του. Επίσης, ο dj Efstathios Byou και dj Tony Morreno ανέβασαν τους χορευτικούς ρυθμούς στην πόλη.

 


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Έλενα Μπολονάση

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: