Βασίλης Κούκουρας:Ο 'Μάνθος Φουστάνος' σε σπάνια έξοδο με τη σύντροφό του! (photo)


Tο «Κωνσταντίνου και Ελένης» άφησε το στίγμα του στην ελληνική τηλεόραση. Ακόμη και σήμερα, στις επαναλήψεις σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης ξεπερνώντας ακόμη και ζωντανές
εκπομπές. Ο «Μάνθος» είναι ένας από τους χαρακτήρες που το ευρύ κοινό αγάπησε για τον ατίθασο χαρακτήρα του. Να σας θυμίσουμε ότι ήταν ένας άπιστος άντρας που σκεφτόταν μόνο το κρεβάτι.

Στην πραγματική του ζωή, ο Βασίλης Κούκουρας – ο οποίος τον ενσάρκωσε – δεν έχει καμία σχέση με αυτό τον ρόλο. Το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε σχέση με τη Βάνα Ραμποτά. Αν και είναι μαζί 2,5 χρόνια κρατούν τον έρωτα τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε σε πρόσφατη βραδινή τους έξοδο. Συγκεκριμένα, βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης, Γιέ μου, πού Πας, και παρά το ότι αντιλήφθηκαν τον φωτογράφο, δεν δίστασαν να ποζάρουν μαζί.

Δείτε τη φωτογραφία:


Peoplegreece.com

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: