Ανθή Βούλγαρη: «Η Κατερίνα Καινούργιου είναι µια εύκολη και large συνεργάτις σε όλα τα επίπεδα»

0
Για τη φετινή συνεργασία της με την Κατερίνα Καινούργιου στο Epsilon, με την εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω, αλλά και την νέα εκπομπή που ετοιμάζει η ίδια στο κανάλι, μίλησε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος Ανθή Βούλγαρη, στη Real life.

Πώς σε βρίσκει το τέλος της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς;
Ήταν µια πολύ ωραία χρονιά επαγγελµατικά, αλλά και προσωπικά. Με την εκποµπή «Φτιάξε καφέ να σ’ τα πω» έχουµε αγγίξει µέχρι και το 15%. Το γεγονός ότι από τον Αύγουστο θα αναλάβω δική µου τηλεοπτική εκποµπή κάτι λέει για εµένα.

Ήρθε η ώρα της αναγνώρισης;
Ηταν µια χρονιά που και εγώ «λύθηκα» στον αέρα, µπόρεσα να βγάλω την προσωπικότητά µου και να δείξω τη δουλειά µου. Φέτος µου δόθηκε χώρος και χρόνος, που στα περισσότερα πάνελ δεν δίνεται - κυρίως από τους παρουσιαστές. Η Κατερίνα Καινούργιου σέβεται τη δουλειά και την προσωπικότητά µας. 

Είναι εύκολη συνεργάτις;
Η Κατερίνα είναι µια εύκολη και large συνεργάτις σε όλα τα επίπεδα. Θα σου δώσω ένα παράδειγµα για να µη νοµίζεις ότι τη «γλείφω». Οταν µου είπε ο Θέµης Μάλλης ότι πρόκειται να παρουσιάσει εκείνη την εκποµπή, πίστεψα ότι δεν θα µου ήταν εύκολο να συνεργαστούµε, λόγω της «ατσαλάκωτης» εικόνας που συχνά έχει. Εγώ είµαι πιο χύµα άνθρωπος. Κατάλαβα, όµως, ότι εκτός από δουλευταρού είναι και πολύ καλό παιδί. Με την Κατερίνα γίναµε φίλες, όχι απλώς συνεργάτιδες.

Τι περιµένεις από τη δική σου εκποµπή; 
Ο Θέµης Μάλλης έχει αναλάβει να σχεδιάσει το project. Η εκποµπή θα βγει στον αέρα τον Αύγουστο και θα προβάλλεται το Σαββατοκύριακο. Θα έχει διάφορα ανάλαφρα είδη θεµατολογίας, φυσικά µε την κατάλληλη δόση ενηµέρωσης, η οποία θεωρώ ότι µου ταιριάζει. Θα είναι µια εκποµπή µε αληθινά στοιχεία infotainment.

Εχεις ένταση στον λόγο και εκφράζεις εµπεριστατωµένη άποψη... 
Φέτος, όπως σου ξαναείπα, έµεινα ευχαριστηµένη από τον εαυτό µου. Σε αντίθεση µε τις προηγούµενες χρονιές που ήµουν πιο σφιγµένη, άχρωµη και άοσµη. Τώρα νιώθω ελεύθερη να υποστηρίξω την άποψή µου µέσα στον χώρο και τον χρόνο που µου δίνεται. Με το πέρασµα των χρόνων αυτό δουλεύτηκε, ωρίµασα και αντιδρώ όπως θα έκανα στην πραγµατική µου ζωή. Αποφάσισα να είµαι απελευθερωµένη και ό,τι σκέφτοµαι να το λέω µε κάθε κόστος. ∆εν µπορεί να είµαι πάντα αρεστή. Σε κάποιους µπορεί να τη «σπάω», παρ’ όλα αυτά δεν µε νοιάζει.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !