Τέλος έλαβε η δικαστική περιπέτεια του Καναδού τραγουδιστή Justin Bieber στη Βραζιλία, με αφορμή το γκράφιτι που είχε κάνει σε τοίχο κτηρίου του Ρίο ντε Τζανέιρο.


Βραζιλιάνος δικαστής έκλεισε την υπόθεση, αφού ο Justin Bieber υποχρεώθηκε να καταβάλλει χρηματικό πρόστιμο, κάνοντας δωρεά 6.000 δολαρίων σε αντικαρκινικό νοσοκομείο στο Ρίο ντε Τζανέιρο, σύμφωνα με το BBC.


Πριν από τέσσερα χρόνια, ο αστέρας της ποπ, ο οποίος τότε ήταν 19 ετών, έκανε γκράφιτι στο εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο Nacional στην πόλη της Βραζιλίας, κατά τη διάρκεια παγκόσμιας περιοδείας.

Ο νεαρός σταρ είχε λάβει άδεια για γκράφιτι σε αθλητικές εγκαταστάσεις, αλλά επέλεξε διαφορετική τοποθεσία για «λόγους ασφαλείας» όπως είπε, αλλά και για αποφύγει τους φαν.

Η εφημερίδα «O Globo» είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες του Καναδού τραγουδιστή να βάφει με σπρέι τον τοίχο του κτηρίου και ένα σωματοφύλακά του να στέκεται δίπλα του.


Οι αστυνομικές αρχές της Βραζιλίας είχαν εκδώσει ανακοίνωση μετά το επεισόδιο, επιβεβαιώνοντας ότι στον Bieber απαγγέλθηκε η κατηγορία της «διάπραξης βανδαλισμού κτηρίου ή αστικού μνημείου με γκράφιτι ή με άλλα μέσα». Το συγκεκριμένο αδίκημα στη Βραζιλία επισείει ποινή φυλάκισης ενός έτους ή πρόστιμο.

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]