Πολλά γράφονται και λέγονται σχετικά με το ¨Happy Day¨ και την ομάδα της εκπομπής για τη νέα σεζόν. Αλλαγές πρέπει να γίνουν και θα γίνουν,αφού στόχος είναι να κερδίσουν το χαμένο έδαφος.

Το επίκεντρο των συζητήσεων είναι γύρω από το ποιος θα αντικαταστήσει την Ελένη Τσολάκη,η οποία ως γνωστόν δεν θα συνεχίσει στην παρέα της εκπομπής. Τα ενδεχόμενα που αναφέρθηκαν μέσα στο Σαββατοκύριακο, είναι δύο. Το πρώτο είναι είναι να βρεθεί στη θέση της μία από τις παρακάτω κυρίες: Ευαγγελία Τσιορλίδα,Λίλα Κουντουριώτη και Ελένη Παπαβασιλείου, ενώ το δεύτερο είναι να αντικατασταθεί από κάποιο άντρα, με επικρατέστερο το πρόσωπο του Χρήστου Βαρθαλίτη, ο οποίος έκανε στην εκπομπή αρκετές πολύ δυνατές συνεντεύξεις.

Το tvnea.com έμαθε την αλήθεια! Σε καμία των περιπτώσεων,λοιπόν, δεν ισχύει πως ,πέρα από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή ,θα υπάρχουν μόνο άντρες. Αυτό που ισχύει είναι ότι στη νέα ομάδα του Happy Day θα προστεθούν και άντρες και γυναίκες, οπότε ενδεχομένως να ξεφύγουμε πια από την μόνιμη τετράδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]