Κλειδώνει! Εκτός «Happy Day» η Ελένη Τσολάκη...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Οι πρώτες ζυμώσεις και συζητήσεις γίνονται στο στρατόπεδο του Alpha και συγκεκριμένα του ¨Happy Day¨ για το στήσιμο της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Στη συγκεκριμένη εκπομπή παραμένουν στο πόστο τους όλοι εκτός από την Ελένη Τσολάκη. Κανονικά λοιπόν συνεχίζουν η Σταματίνα Τσιμτσιλή,ο Δημήτρης Παπανώτας,ο Δήμος Βερύκιος,ο Σπύρος και Λάμπρο και τελευταίος ανανέωσε τη συνεργασία του και ο Κώστας Φραγκολιάς την προηγούμενη εβδομάδα.

Όπως αναφέραμε και παραπάνω στο πρωινό πρόγραμμα η Ελένη Τσολάκη δεν θα βρίσκεται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά,αφού εδώ και καιρό έχει αποφασιστεί να ακολουθήσει solo καριέρα. Στην αρχή συζητιόταν το σενάριο να αναλάβει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στη θέση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου,ωστόσο τελικά αποφάσισαν να επενδύσουν στην ενημέρωση με τον Νίκο Μάνεση. Τελικά όμως όλα δείχνουν πως θα παρουσιάζει ένα νέο καθημερινό τηλεπαιχνίδι στην απογευματινή ζώνη του σταθμού. Ο Alpha βλέποντας την τεράστια επιτυχία του ¨Ρουκ Ζουκ¨,αποφάσισε και εκείνος να επενδύσει στην ίδια ζώνη με αντίστοιχο πρόγραμμα. 

Το παρασκήνιο πάντως αναφέρει πως ο Alpha αποφάσισε να δώσει δική της εκπομπή στην Ελένη Τσολάκη με τον βασικό φόβο τη μεταγραφή της στον Ant1,όπου στο Μαρούσι εδώ και χρόνια δεν ντρέπονται να εκφράζουν την εκτίμηση-συμπάθεια προς το πρόσωπο της. Ακόμη,το ότι παράλληλα με το τηλεπαιχνίδι η παρουσιάστρια δεν βρίσκεται και στο ¨Happy Day¨ έχει να κάνει με την πολιτική του καναλιού της Κάντζας να μην χρησιμοποιεί του παρουσιαστές του ως διπλοθεσίτες,όπως συμβαίνει στον Αντ1.

Τέλος,στο ¨Happy Day¨ ήδη αναζητείται η αντικαταστάτρια της και θα πρέπει να βρεθεί σύντομα,ενώ προσπάθεια κάνει και η Μαίρη Παλιαλέξη να ενισχύσει τη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής τη νέα σεζόν.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !