Τζωρτζέλα Κόσιαβα:«Θα γινόταν μια πρωινή εκπομπή στο Epsilon με την Μελέτη, όμως…»

Γνωστό είχε γίνει πέρυσι πως λίγο πριν το ¨διαζύγιο¨ της Ελεονώρας Μελέτη με το Έψιλον,οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει να αναλάβει η παρουσιάστρια την πολύ πρωινή ζώνη του σταθμού.

Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα, συνεργάτιδά της Κατερίνας Καινούργιου, μίλησε στο περιοδικό People και επιβεβαίωσε για πρώτη φορά τα όσα είχαν ακουστεί και γραφτεί την περσινή σεζόν.

«Ο Θέμης είναι πραγματικός μου φίλος, ένας από τους ελάχιστους που έχω στο χώρο. Μου τηλεφώνησε τον Απρίλιο του 2016 και μου είπε πως το φθινόπωρο θα γινόταν μια πρωινή εκπομπή στο Epsilon με παρουσιάστρια την Ελεονώρα Μελέτη και με ήθελε μαζί του. Στην πορεία, όμως, άλλαξαν τα πράγματα και μου ανακοίνωσε πως την εκπομπή θα την παρουσιάσει η Κατερίνα Καινούργιου. Η Κατερίνα ανέκαθεν μου ήταν συμπαθής τηλεοπτικά. Πολλές φορές είχα πάρει το μέρος της, διότι θεωρούσα πως έχει δεχτεί έναν αναίτιο πόλεμο από τα media. Αν μου έλεγες να κάνω εκπομπή με τη Μαρία Ηλιάκη, που δεν μου είναι συμπαθής, ή τη Μαίρη Συνατσάκη, που μου είναι αδιάφορη, δεν θα έλεγα “ναι”», δήλωσε.


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: AΓΓΕΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: