Αυτός είναι ο άγνωστος αδερφός του Enrique Inglesias.

0
Έναν αδερφό την ύπαρξη του οποίου αγνοούσε εδώ και χρόνια έχει ο Enrique Ιglesias, όπως προκύπτει από την έρευνα δικηγορικού γραφείου στο οποίο κατέφυγε ένας 41χρονος.


Ο Javier Sánchez από την Ισπανία κινήθηκε νομικά υποστηρίζοντας πως είναι γιος του Julio Iglesias, ο οποίος είναι γνωστός, όχι μόνο για τα τραγούδια του, αλλά και για τις κατακτήσεις του στο «αδύναμο φύλο», έχοντας, μάλιστα, αποκτήσει οκτώ παιδιά από τους δύο γάμους του.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του 40χρονου, το τεστ DNA έγινε στο Μαϊάμι και έδειξε πως κατά 99,9%, ο 73χρονος καλλιτέχνης είναι ο πατέρας του!

Ο Sánchez, που προσπαθεί εδώ και τριάντα χρόνια να αποδείξει ότι είναι γιος του διάσημου τραγουδιστή, ήρθε στον κόσμο μετά από παθιασμένες βραδιές του Julio με την μητέρα του, την Πορτογαλίδα χορεύτρια Maria Edite Santos, την περίοδο που ήταν ακόμα παντρεμένος με την Isabelle Presley, με την οποία απέκτησε τρία παιδιά, μεταξύ των οποίων και τον Enrique Iglesias.

Αν και το 1992 ο Julio είχε αρνηθεί να κάνει τεστ DNA και είχε ασκήσει έφεση σε ανάλογη απόφαση ανδαλουσιανού δικαστηρίου για την πατρότητα, αυτή τη φορά δεν έχει προβεί σε κάποιο σχόλιο μέχρι στιγμής

peoplegreece.com

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !