μιλά για το νέο της βήμα

Μας συστήθηκε ως Μυρτώ στη μαύρη κωμωδία του Mega, «Κάτω Παρτάλι», τη λατρέψαμε ως Στέλλα στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1, «Daddy cool» ,και από Οκτώβριο θα βρίσκεται στο Star, στο νέο καθημερινό σίριαλ ,«Ο άνδρας μου έχει οικογένεια», στον ρόλο μιας δυναμικής τηλεοπτικής παραγωγού, της Αθηνάς.

Η ηθοποιός, Βασιλική Τρουφάκου,μιλά στην Τεριάννα Παππά και την Espresso για το νέο της βήμα μετά το Daddy Cool...

«Από τον Αύγουστο θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα μιας άλλης ιστορίας και εκεί θα έχω την ευκαιρία να δείξω στο τηλεοπτικό κοινό ένα άλλο πρόσωπο».

Η ταλαντούχα Βασιλική, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Ρέινας Εσκενάζυ και του Κώστα Κιμούλη, θα ενσαρκώσει μια γυναίκα η οποία είναι ευτυχής που ο σύζυγός της δεν έχει οικογένεια!

«Η Αθηνά είναι μια σύγχρονη γυναίκα, η οποία έχει μια πολύ τρυφερή σχέση με τον άνδρα της. Η μοίρα τής κάνει το χατίρι και η ηρωίδα μου δεν έχει κανένα μπλέξιμο με το σόι του άνδρα της, καθώς αυτός είναι ορφανός. Για κακή της τύχη, όμως, ύστερα από μια μετακόμιση, ο σύζυγός της ανακαλύπτει, εντελώς τυχαία, ότι δίπλα στο διαμέρισμά τους ζουν οι βιολογικοί του γονείς» αποκαλύπτει η Βασιλική και συνεχίζει: «Τα πεθερικά θα εμφανιστούν και οι καλές προθέσεις του άνδρα της, να μη διαταραχτεί η σχέση τους, θα πάνε στο βρόντο, καθώς τα νέα μέλη της φαμίλιας του θα μπουν για τα καλά στο σπίτι τους και θα κάνουν και παρεμβάσεις».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]