Φανερά συγκινημένη και με μαύρα ρούχα εμφανίστηκε η Λίτσα Πατέρα στο ΠΡΩΙΝΟ σήμερα το πρωί.

Η αστρολόγος που είναι από την πρώτη μέρα λειτουργίας στο κανάλι, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το αφεντικό της, τον Μίνωα Κυριακού που έφυγε χθες το απόγευμα από ανακοπή καρδιάς, γεμίζοντας θλίψη τον χώρο των media και όχι μόνο.

«Τελοσπάντων, αν μπορέσω να πω ότι δεν ήταν το καλό αφεντικό μας, ήταν ο πατέρας, ήταν ο προστάτης, ήταν ο προστάτης των παιδιών μας που τα μεγάλωσε και ήταν και ο φίλος. Τολμώ να πω ότι του λέγαμε τα μυστικά μας, ότι είχαμε. Δεν ξέρω αν θα υπάρχει άλλο τέτοιο γλυκό αφεντικό. Στο καλό να πας! Λένε ότι οι άνθρωποι πεθαίνουν όταν τους ξεχνάνε. Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ, εμείς τουλάχιστον», είπε η αστρολόγος.

Στο τέλος των προβλέψεών της είπε περισσότερα για τον Μίνωα Κυριακού: «Έχουμε ζήσει πάρα πολλά μαζί του. Είμαστε μαζί από την πρώτη μέρα, 27 χρόνια και… Ζούσαμε μαζί, δεν είναι ότι δεν τον βλέπαμε. Βγαίναμε έξω όλοι μαζί… και πάνω από όλα ήταν κοντά μας σε οποιαδήποτε οικογενειακή μας υπόθεση. Πως να τα ξεχάσεις αυτά; Καλό ταξίδι», είπε κλείνοντας και χωρίς να μπορέσει να κρύψει τη συγκίνησή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]