Πήρε το πράσινο φως...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Ο «δρόμος» θα είναι μακρύς για τον Γιώργο Μαυρίδη και τον Γιώργο Λέντζα, οι οποίοι πήραν το «Ο.Κ.» για να συνεχίσουν και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στον Alpha!

Προς το παρόν, οι δύο παρουσιαστές, παρέα πάντα με την υπέροχη Μόλι τους, οργανώνουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους, καθώς την Κυριακή (στις 17.00) αποχαιρετούν το τηλεοπτικό κοινό, για φέτος, με την προβολή της τελευταίας εκπομπής τους.

Κάνοντας μια μίνι ανασκόπηση, αναρωτιόμαστε και πού δεν πήγαν φέτος, συλλέγοντας αναμνήσεις οι οποίες δεν γράφτηκαν μόνο στα φιλμ, αλλά και στην καρδιά τους. Λίγο πριν από το φινάλε, ο Γιώργος Λέντζας μιλά στην «Espresso» αρχικά για τις επικείμενες διακοπές τους και κατόπιν για όλα τα άλλα! «Λέμε να κάνουμε κάτι κοινό με τον Γιώργο. Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να πάμε Κρήτη, όμως εγώ σκέφτομαι και το βουνό, αλλά και την Ικαρία. Αυτό είναι το πλάνο μου μέχρι στιγμής» μας λέει και συνεχίζει σχολιάζοντας όσα γράφτηκαν για ομοιότητα του «Δρόμου» με το «World party».

«Με τον Γιώργο γνωριζόμασταν πολλά χρόνια και είχαμε δουλέψει μαζί. Δεν νιώθαμε ότι υπήρχε κάτι για το οποίο έπρεπε να δικαιολογηθούμε. Από εκεί και πέρα ήταν μια πολύ παράξενη χρονιά» αποκαλύπτει και εξηγεί το γιατί. «Είδαμε πόσες ανακατατάξεις έγιναν στην τηλεόραση, σε όλα τα επίπεδα, από τον προγραμματισμό μέχρι τα στελέχη. Κι εμάς μας πήρε χρόνο μέχρι να βρούμε τη... χημεία μας, αλλά και το κοινό μας. Ηταν μια πολύ παράξενη χρονιά, νομίζω, για την τηλεόραση. Οπότε χαιρόμαστε που τα καταφέραμε, βγάλαμε μια άκρη και δεν “κάψαμε” ούτε το project αλλά ούτε και τους εαυτούς μας» αναφέρει ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.Ο Γιώργος Λέντζας στο βουνό

Με τη νέα σεζόν σκέφτονται να κάνουν τονωτικές ενέσεις στην εκπομπή; «Πάντα προσπαθούμε να αφουγκραστούμε την άποψη του κόσμου και, με γνώμονα αυτό, σίγουρα θα συζητήσουμε πολλά». Στη συνέχεια της κουβέντας μας, τον ρωτάμε για το επεισόδιο που δεν θα ξεχάσει. «Δεν μπορώ να ξεχωρίσω μόνο ένα επεισόδιο. Μπορώ, όμως, να θυμηθώ και να ξεχωρίσω τις στιγμές που κάναμε διάφορες κοινωνικές δράσεις» μας λέει και γίνεται πιο συγκεκριμένος. «Θυμάμαι όταν μπήκαμε στη φυλακή και κάναμε graffiti ή όταν πουλήσαμε τα έργα των παιδιών που ζουν στη φυλακή. Ακόμα μία ιδιαίτερη στιγμή ήταν όταν επισκεφτήκαμε τη στέγη κακοποιημένων κοριτσιών» μας λέει και καταλήγει.

«Ηταν ωραίο που μέσα από την εκπομπή μπορέσαμε να δείξουμε μια συγκεκριμένη πλευρά του εαυτού μας, χωρίς να το “πουλήσουμε” και χωρίς να ξεφύγουμε από τα “πιστεύω” μας». Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στη θηλυκή δύναμη της παρέας. «Η Μόλι είναι η απόλυτη σταρ» λέει, για να συμπληρώσει: «Εγώ δεν έχω κατοικίδιο, αν και έχω μπει πολλές φορές στον πειρασμό να αποκτήσω. Είναι, όμως, μεγάλη ευθύνη και δεν θέλω να τα θαλασσώσω. Γι’ αυτό και προς το παρόν προτιμώ να αγκαλιάζω τη Μόλι, που είναι και μια μεγάλη σταρ».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !