Σαν οικογένεια: Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα;

0
Η Νίκη δέχεται μια ακόμα «επίθεση» αγάπης από τον Μηνά, ο οποίος εξακολουθεί να αγνοεί την αλήθεια. Ο Γιάννης βρίσκει μια κλωστή που ίσως οδηγεί στο παρελθόν της Μαρίνας, ενώ ταυτόχρονα πολιορκεί ερωτικά την Νίκη. Η κατάσταση της υγείας του, όμως, επιδεινώνεται.
Ο Πέτρος αρπάζει την ευκαιρία που του δίνεται να βρεθεί στο στενό περιβάλλον τού Γαλανού ώστε να βρει απαντήσεις. Η Ράνια αποκαλύπτει στον Βασίλη τα σκοτεινά σχέδια του γιού του για το Ίδρυμα και εκείνος θα αποπειραθεί να βάλει φρένο. Όμως, ο Λουκάς, σε συνεργασία με τον Στέφανο, επεξεργάζονται τη δική τους «απάντηση».
Το ενδιαφέρον τού Αλέξη για την Ελένη επιτείνεται, όσο κι αν η μητέρα του προσπαθεί να τον αποτρέψει. Οι μυστηριώδεις κινήσεις τής Κατερίνας τραβούν την προσοχή τής Ελένης. Η Λία τρομοκρατείται από την αναπάντεχη είσοδο του Σάββα στη ζωή της οικογένειάς της, κάτι που οδηγεί την Μαρίνα να ερευνήσει την περίπτωση του αστυνομικού.

Τρίτη 11 Ιουλίου - Επεισόδιο: 8
O Βασίλης «ξεσκεπάζει» τον γιο του, που προσπαθεί να του αποσπάσει την υπογραφή για την πώληση του Ιδρύματος, με κάθε τρόπο.
Προειδοποιεί και τον ίδιο αλλά και τον Στέφανο πως όσο ζει, το ορφανοτροφείο δεν θα κλείσει. Ο Στέφανος, έξαλλος, απειλεί τον Λουκά με διακοπή τής συνεργασίας τους, αν δεν αποσπάσει την υπογραφή τού πατέρα του.
Η Μαρίνα θέλει να βρει οπωσδήποτε ποιος είναι ο Σάββας και τον λόγο που προκαλεί τόση ταραχή στην Λία. Ο Πέτρος διαπιστώνει τον σκληρό χαρακτήρα τού Στέφανου, ο οποίος τον δοκιμάζει για τη θέση τού σοφέρ. Η Μαρίνα εκφράζει τις επιφυλάξεις της στον Γιάννη για τη σχέση του με την Νίκη, με αποτέλεσμα να τσακωθούν.

Τετάρτη 12 Ιουλίου - Επεισόδιο: 9
Ο Αντρέας φεύγει για Κύπρο. Η Χριστίνα, πολύ ανήσυχη, ζητά από τον Γιώργο να μην αφήσει μόνο τον πατέρα του. Ο Γιάννης ανακαλύπτει ένα πιστοποιητικό θανάτου βρέφους, με ίδια ημερομηνία γέννησης με της Μαρίνας κι υποψιάζεται ότι υπάρχει κάποια σύνδεση.
Ο Σάββας φέρεται φιλικά στον Λευτέρη και τον προσεγγίζει, προτείνοντας να βγουν όλοι μαζί οικογενειακώς, αφού τα παιδιά τους κάνουν παρέα. Εν τω μεταξύ και η Μαρίνα έρχεται κοντά με την Λία και προσπαθεί να την «ψαρέψει» για τη ζωή της. Παράλληλα, συνεχίζει τις ετοιμασίες τού γάμου της με τον Θάνο.
Ο Πέτρος προτείνει στον Στέφανο να «τρέξει» ένα πρόγραμμα εθελοντικής αιμοδοσίας στην  εταιρεία του, πιστεύοντας ότι θα του δώσει δημόσια αναγνώριση. Ο Στέφανος δεν απορρίπτει την ιδέα.
Ο Λουκάς προσπαθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη τής Ράνιας, λέγοντας ότι ενδιαφέρεται για το Ίδρυμα και θα κάνει τα πάντα για να το σώσει, ενώ την ίδια στιγμή συνωμοτεί με τον Στέφανο για να αρπάξουν και να πουλήσουν τη γη του Ιδρύματος.
Η Ελένη βγαίνει για δείπνο με τον Αλέξη, μετά από κόλπο του και καταλήγει να στήσει τον Γιώργο, με τον οποίο είχαν ραντεβού.



Πέμπτη 13 Ιουλίου - Επεισόδιο: 10
Τα παιδιά οργανώνουν πάρτυ-έκπληξη στην Ελένη, για τα γενέθλιά της, όπου είναι καλεσμένος κι ο Γιώργος. Την ίδια ώρα, η Λία γιορτάζει μόνη της τα γενέθλια τής Ελένης, σβήνοντας κεράκι σε τούρτα. Εκεί πηγαίνει και η Νίκη, μετά από πρόσκληση τού Γιάννη. Ωστόσο, νιώθει άβολα δίπλα στα νέα παιδιά και φεύγει. Ο Γιάννης την ακολουθεί και καταλήγουν να φιλιούνται στην παραλία.
Παράλληλα, ο Σάββας προτείνει στον Λευτέρη να του ορίζει έξτρα βάρδιες, νυχτερινές, ώστε να αυξήσει το εισόδημά του. Εκείνος δέχεται και τον ευχαριστεί. Ο Αντρέας πηγαίνει στο γραφείο τού Στέφανου. Τυχαία, τον βλέπει εκεί η Ελένη και θυμάται ότι τον έχει ξαναδεί σε φωτογραφία με την Κατερίνα.
Η Κατερίνα, παρατηρεί ότι ο Αλέξης φλερτάρει την Ελένη. Ο Γιάννης αποκαλύπτει στη Ράνια ότι στα χαρτιά τού μαιευτηρίου, η Μαρίνα φαίνεται νεκρή. Εκείνη δηλώνει ότι αυτό γίνεται, συνήθως, όταν θέλουν να «εξαφανίσουν» ένα παιδί ή να το δώσουν παράνομα για υιοθεσία, κάτι που δεν ισχύει στην περίπτωση τής Μαρίνας. Απορούν και οι δύο. Ποιος και γιατί, όμως, εμφάνισε την κοπέλα νεκρή;



Παρασκευή 14 Ιουλίου - Επεισόδιο: 11
Η κριτική των παιδιών για τη σχέση τού Γιάννη με την Νίκη δημιουργεί εντάσεις.
Ο Πέτρος, ψάχνοντας για τους γονείς τού φίλου του, συναντά για πρώτη φορά την Κατερίνα. Ο Στέφανος, θορυβημένος από την επάνοδο του Αντρέα στο νησί, ζητά τη βοήθεια του Λουκά, για να κάνει ζημιά στα επιχειρηματικά του σχέδια. Η Μαρίνα προσπαθεί να «ψαρέψει» την Λία, ρωτώντας τη για το παρελθόν της. Εν τω μεταξύ, η Νίκη ανακοινώνει στον Μηνά ότι δεν θέλει να κάνουν παιδί. Παράλληλα, η ασθένεια του Γιάννη εξελίσσεται με όλο και πιο ανησυχητικά συμπτώματα...

Σενάριο: Μαρία Γεωργιάδου
Σκηνοθεσία: Βίκυ Μανώλη

Παίζουν: Γιώργος Κωνσταντίνου (Βασίλης), Ταμίλα Κουλίεβα (Κατερίνα), Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους (Νίκη), Μαρίνα Μανδρή (Ελένη), Αναστασία Παντούση (Μαρίνα), Ερμογένης Σκιτίνης (Γιάννης), Γιώργος Καφετζόπουλος (Πέτρος), Πασχάλης Τσαρούχας (Στέφανος), Νίκος Αρβανίτης (Λουκάς), Αστέριος Πελτέκης (Μηνάς), Άντρη Κυριαζή (Ράνια), Λουκάς Ζήκος (Ανδρέας), Σοφοκλής Κασκαούνιας (Σάββας), Στέλλα Κωστοπούλου (Λία), Προκόπης Αγαθοκλέους (Αλέξης), Ασημάκης Αλεξίου (Λευτέρης), Θοδωρής Φραγκίσκος (Θάνος), Χριστίνα Χριστόφια (Χριστίνα), Μιχάλης Χρίστου (Γιώργος), Αστέρω Κυπριανού (Στέλλα), ‘Εφη Χαραλάμπους (Αρετή), Κατερίνα Καμπανέλη (Βάλια), Σπύρος Σταυρινίδης (Μανώλης) κ.α.


«Σαν οικογένεια»: Καθημερινά (Δευτ. – Παρ.), στις 13:00

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !