Αποκλειστικό: Μπεκατώρου ή Μουτσινάς στο νέο καθημερινό τηλεπαιχνίδι;

Έχει οριστικοποιηθεί η παρουσία του τηλεπαιχνιδιού ¨Still Standing¨ στην απογευματινή ζώνη του ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα καθημερινά στις 6. Πρόκειται για ένα πολύ πετυχημένο φορμάτ από το Ισραήλ και έχει προβληθεί με επιτυχία σε περισσότερες από 17 χώρες. Είναι ουσιαστικά ένα quiz show με ερωτήσεις γνώσεων που πρέπει να απαντηθούν σε λίγα δευτερόλεπτα.

Σε κάθε επεισόδιο θα έχουμε 10 παίκτες σε σχήμα κύκλου και κάθε φορά που κάποιος δεν θα απαντά σε μία ερώτηση θα πέφτει μέσα σε ένα κενό.

Για το συγκεκριμένο concept ακούγεται το όνομα του Νίκου Μουτσινά και μάλιστα στη συνάντηση του Γιάννη Λάτσιου με τους δημοσιογράφους,εκείνος δήλωσε πως στο συγκεκριμένο concept ο Νίκος Μουτσινάς ταιριάζει πολύ.

Βέβαια,οι τελευταίες μας πληροφορίες στο tvnea.com αναφέρουν πως κατά πάσα πιθανότητα στο τιμόνι του ¨Still Standing¨ θα βρεθεί η Μαρία Μπεκατώρου. Η παρουσιάστρια δεν θα συνεχίσει στο ¨ΣουΚου¨,αφού το κανάλι αποφάσισε η ζώνη να αλλάξει χέρια παρά το γεγονός πως παραμένει ψυχαγωγική.

Όσο για το Νίκο Μουτσινά,όλα δείχνουν πως θα μείνει ΑΝΤ1. Μη ξεχνάτε αυτό που σας γράψαμε χθες για σύμπραξη του ίδιου με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Θα επιστρέψουμε αύριο με περισσότερες πληροφορίες πληροφορίες....

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: AΓΓΕΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: