Παντελίδης: Πώς τιμήθηκε στην Κύπρο

Unknown
0

Μέσα σε κλίμα βαθύτατης συγκίνησης έγιναν το βράδυ της Τρίτης, 11 Ιουλίου, στην Πλατεία Διασημοτήτων ,της Αγίας Νάπας, τα αποκαλυπτήρια της πλάκας-αστέρι με το όνομα του αξέχαστου τραγουδιστή ,Παντελή Παντελίδη.

Τα αποκαλυπτήρια τέλεσαν ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας ,Γιάννης Καρούσος, μαζί με τα αδέλφια τού αδικοχαμένου τραγουδιστή, Κωνσταντίνο και Τριαντάφυλλο, στους οποίους στη συνέχεια απονεμήθηκε μεταθανάτια πλακέτα καθώς και αναμνηστικά δώρα, ανάμεσά τους εικόνα της Παναγίας Αγίας Νάπας, με την θερμή παράκληση όπως τοποθετηθεί στον τάφο του.

Στην τελετή παρέστησαν επίσης τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Κυριάκος Χ’’ Γιάννης και πλήθος κόσμου. Ο κ. Καρούσος στον σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην συναυλία, η οποία ήταν προγραμματισμένη να δώσει ο αείμνηστος καλλιτέχνης όπως επίσης και η τοποθέτηση του αστεριού με το όνομα του στην πλατεία διασημοτήτων, αναβλήθηκαν όμως λόγω του τραγικού συμβάντος κι έτσι πρόσθεσε το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε όπως του γίνει μεταθανάτια τιμή.

Εξέφρασε προς τα δύο αδέλφια του τις εγκάρδιες ευχαριστίες τόσο του Δημοτικού Συμβουλίου όσο και του ιδίου προσωπικά για την αποδοχή της πρόσκλησης και διαβεβαίωσε ότι η Αγία Νάπα θα θυμάται πάντα με πολύ αγάπη τον σπουδαίο τραγουδιστή ο οποίος ανέφερε έφυγε από τη ζωή τόσο πρόωρα και άδικα.

Ο Τριαντάφυλλος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο για τη μεγάλη τιμή που έγινε προς τον αδελφό του καθώς και για την αγάπη με την οποία τους αγκάλιασε το κοινό της Κύπρου.


tvonenews.com.cy

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !