Ο Πέτρος Λαγούτης έγινε πατέρας σε μικρή ηλικία.«Ο μεγάλος μου γιος ο Δημήτρης είναι 15 κι ο άλλος ο Γιωργής 11,5 χρονών. Έχω πολύ καλή σχέση και με τους δύο, τους λατρεύω, άλλωστε κι εγώ είμαι πάντα ένα μεγάλο παιδί, περνάω πάντα περισσότερο χρόνο με τους μικρούς, παρά με τους μεγάλους. Μοιάζουν και στους δύο μας, σε μένα και τη Μυρτώ, με την οποία έχουμε μια πάρα πολύ καλή σχέση και παρότι έχουμε χωρίσει δεν έχουμε πάρει διαζύγιο».

-Ενώ είστε χωρισμένοι χρόνια δεν έχετε πάρει διαζύγιο.

«Οχι, γιατί και οι δύο δεν δίνουμε σημασία σ' αυτό. Για μένα δεν έχει καμία φοβερή αξία ο γάμος, όταν είσαι μ' έναν άνθρωπο το κάνεις γιατί θέλεις να είσαι μαζί του» τόνισε στο Λοιπόν.

-Παντρεύτηκες με θρησκευτικό γάμο...

«Ναι, παντρεύτηκα με θρησκευτικό γάμο γιατί μας άρεσε να ζήσουμε το παραμύθι, να βάλει η Μυρτώ το νυφικό, να πάω να την πάρω και μετά κάναμε ένα πολύ ωραίο πάρτι με φίλους που περάσαμε πολύ ωραία. Έτσι όπως δε με ένοιαζε να παντρευτώ, έτσι δε με νοιάζει καν το να πάρω διαζύγιο. Αν χρειαστεί για οποιοδήποτε πρακτικό λόγο θα πάρουμε διαζύγιο».

-Όπως για να ξαναπαντρευτείς;

«Τι να σου πω, αυτό δεν το ξέρω, λέω όχι μέχρι να μου τύχει, είναι στο απρόβλεπτο της ζωής. Υπάρχει το ενδεχόμενο δεν είναι για μένα μια εύκολη απόφαση γιατί μπαίνουν διάφοροι παράγοντες στο μυαλό μου οι οποίοι θα με δυσκόλευαν να το κάνω. Αλλά ποτέ δεν λέω ποτέ».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]