Η σειρά «Συμμαθητές» μέσα από την οποία τον γνωρίσαμε καλύτερα, ρίχνει αυλαία και ο Ρένος Ρώτας κάνει τον απολογισμό του.


Πώς νιώθεις που ολοκληρώνεται το σίριαλ το οποίο σε σύστησε στο ελληνικό κοινό;

«Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Στη σκέψη μου είναι ότι από Σεπτέμβρη θα γυρίσω πίσω στο πλατό και θα συνεχίσουμε τα γυρίσματα, αλλά αυτός ο κύκλος πλέον έκλεισε. Φαντάζομαι ότι έτσι θα είναι μετά το τέλος κάθε δουλειάς, αυτό το συναίσθημα θα υπάρχει. Ειδικά αν έχεις περάσει τόσο καλά όσο πέρασα εγώ είναι λογικό. Εντάξει, ήταν καμία σειρά που έκανε επιτυχία».

Αρκετά μεγάλη και φαντάζομαι πως αυτό είναι κάτι που εισέπραξες και σε προσωπικό επίπεδο από το κοινό...

«Είχε απήχηση, ναι, και σε προσωπικό επίπεδο και σε συλλογικό επίπεδο. Έπεσα κατευθείαν στα βαθιά, ήμουν εκεί από την αρχή μέχρι το τέλος, μου άρεσε αυτό που είδα, αυτή η δουλειά, την οποία και έζησα στο 100%. Ήταν σχολείο για εμένα. Δεν ήξερα από τηλεόραση και το πτυχίο του ηθοποιού δεν με έκανε αυτόματα τηλεοπτικό ηθοποιό·. Ήθελε εξάσκηση, δουλειά και στην πορεία έμαθα πολλά πράγματα».

Είχες την τύχη να συνεργαστείς και με μεγάλα ονόματα του χώρου.

«Ναι, θεωρώ ότι μπορεί να ήταν μια βουτιά στα βαθιά ως καθημερινή σειρά, αλλά είχα εκπληκτικούς συνεργάτες που την έκαναν τόσο ομαλή τη βουτιά αυτή, που ούτε την κατάλαβα. Όπως το είπες κι εσύ, όλοι οι συντελεστές ήταν εξαιρετικοί», λέει ο ηθοποιός στο περιοδικό 7 μέρες tv.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]