Το μήνυμα του Νίκου Παππά μετά την απόφαση του ΕΣΡ για τις τηλεοπτικές άδειες...


Όπως σας ενημερώσαμε( δείτε εδώ ), το ΕΣΡ έλαβε την απόφασή του για τον αριθμό των τηλεοπτικών αδειών που θα δοθούν ,κι έτσι, με τη σειρά του ο Νίκος Παππάς, που είναι ο αρμόδιος Υπουργός, προέβη σε δήλωση αναφορικά με την εξέλιξη αυτή, που δίνει τέλος στο...αιώνιο
ζήτημα του αριθμού των τηλεοπτικών καναλιών.

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς,λοιπόν,  με αφορμή την εν λόγω γνωμοδοτική απόφαση του ΕΣΡ, δήλωσε: «Η σημερινή απόφαση του ΕΣΡ είναι ένα πρώτο σημαντικό βήμα στο δρόμο για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών, η οποία έχει καθυστερήσει δεκαετίες, στερώντας από το Δημόσιο χρήματα τα οποία έπρεπε να έχουν εισπραχθεί. Τα επιχειρήματα της αντιπολίτευσης περί απεριόριστου αριθμού αδειών ανήκουν πλέον στο καλάθι των αχρήστων, οριστικά. Η Ανεξάρτητη Αρχή μπορεί και οφείλει, πλέον, να προχωρήσει τάχιστα τη διαδικασία και να εξασφαλίσει το τίμημα, το οποίο το Δημόσιο δικαιούται να εισπράξει. Ο τρόπος είναι γνωστός».

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: