'Ναυτεμπορική':Βρέθηκε η λύση...


Υπεγράφη από την εταιρεία ,Ναυτεμπορική-Π.Αθανασιάδης & ΣΙΑ ΑΕ, και την πιστώτρια τράπεζα
Eurobank Ergasias ΑΕ συμφωνία αναστολής (standstill agreement) κατά τους όρους της οποίας η τράπεζα, σε συνδυασμό με τα μέτρα και εξασφαλίσεις που έχει ήδη λάβει, ανέλαβε την υποχρέωση να μην αξιώσει την εξόφληση των ληξιπροθέσμων απαιτήσεών της και να μην προβεί σε πράξεις αναγκαστικής εκτελέσεως ή λήψη άλλων παρεμφερών μέτρων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία δεσμεύθηκε να παραδώσει στην τράπεζα επιχειρηματικό σχέδιο και πλάνο λειτουργικής αναδιάρθρωσης που θα εκπονήσει ανεξάρτητη και αναγνωρισμένου κύρους συμβουλευτική εταιρεία, στην οποία έχει ήδη προσφύγει η εταιρεία, με άμεσο και κύριο σκοπό την κεφαλαιακή της ενίσχυση.

Προ ημερών η Eurobank κατήγγειλε τη σύμβαση πίστωσης της εταιρείας με ανοιχτό αλληλόχρεο λογαριασμό, καθιστώντας το συνολικό οφειλόμενο ποσό 6.506.899,82 ευρώ ληξιπρόθεσμο και απαιτητό, καλώντας ταυτόχρονα την εταιρεία όπως καταβάλει το συνολικό αυτό ποσό αμέσως.
parapolitika.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: