Διχασμένη η ΕΡΤ...

0
Γνωστό είναι πως μετά την αιφνιδιαστική παραίτηση του Λάμπη Ταγματάρχη, πέραν της αναζήτησης νέου Διευθύνοντος Συμβούλου, η Διοίκηση ζήτησε τις παραιτήσεις των 6 γενικών
διευθυντών ώστε να υπάρξει γενικότερη  ανασυγκρότηση .Μέσα από την ''Κυριακάτικη εφημερίδα'' ,λοιπόν, η  δημοσιογράφος, Αγγέλα Νταρζάνου, κάνει λόγο για αμηχανία κι απορία που γεννήθηκαν στους εργαζομένους μετά την εν λόγω απαίτηση της Διοίκησης. Ακόμη, ανεξάρτητα από την αντίδρασή τους, η εφημερίδα κάνει λόγο για διχασμό ανάμεσα στους εργαζομένους, καθώς είναι εκείνοι που δεν βλέπουν κάποιο αποτέλεσμα μετά τις όλες εξελίξεις αλλά και αυτοί που πιστεύουν πως η ΕΡΤ θα λάβει νέα ώθηση.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα γράφει μέσα σε άλλα:
Η ΕΡΤ αναδιοργανώνεται, όμως ,σε ποια κατεύθυνση; Και με ποιο στόχο; Οι γνώμες διχάζονται, καθώς δεν υπάρχει προς το παρόν καμία ένδειξη. Όμως, υπάρχουν οι αισιόδοξοι και οι απαισιόδοξοι. 

Οι απαισιόδοξοι, αν και οπωσδήποτε αναγνωρίζουν την ανάγκη ανασυγκρότησης, εμφανίζονται επιφυλακτικοί, είτε ως προς τη μεθόδευση, είτε ως προς τις εφεδρείες, δηλαδή τα πρόσωπα που θα κληθούν να αναλάβουν τις χηρεύουσες θέσεις. Ορισμένοι κάνουν λόγο για προχειρότητα και για βάδισμα στα τυφλά. Αμφισβητούν εάν πράγματι με την κίνηση αυτή της διοίκησης, η ΕΡΤ θα καταφέρει να ξεκολλήσει από το σημερινό τέλμα και πιστεύουν ότι τελικά όλα θα κριθούν στα πρόσωπα.

Οι αισιόδοξοι είναι αυτοί που μιλάνε για «δεύτερη ευκαιρία». Είναι οι ίδιοι που έβλεπαν στο πρόσωπο του Λάμπη Ταγματάρχη τον βασικό υπαίτιο, από κοινού με τον «μηχανισμό» που είχε στηρίξει, για όλη την κωλυσιεργία, το μπλοκάρισμα αποφάσεων, την υστέρηση, και εν τέλει τη δημιουργία κλίματος «δεν προχωράει τίποτα», μεταξύ των εργαζομένων. Είναι αυτοί που πιστεύουν ότι ο νέος διευθύνων σύμβουλος -άλλος ή ακόμη και ο ίδιος ο πρόεδρος Δ. Τσακνής- θα δώσουν στην ΕΡΤ μια νέα ώθηση, θα εκπονήσουν ένα νέο οδικό χάρτη, θα αποκεντρώσουν τη λήψη των αποφάσεων. Ήδη, επισημαίνουν ότι δεκάδες αποφάσεις με υπογραφή Τσακνή, από προμήθεια υλικών και συντήρηση μηχανημάτων, μέχρι παραγωγές και πιστώσεις, έχουν αναρτηθεί στη «Διαύγεια», σε διάστημα λίγων ημερών.


* Να υπενθυμίσουμε πως η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιότητας για τη θέση του Λάμπη Ταγματάρχη, έληξε στις 6 Ιουλίου ,ημέρα Πέμπτη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !