ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Όλο το ρεπορτάζ για τη νέα σειρά του Δημήτρη Αρβανίτη...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Και ενώ όλα έδειχναν πως ο ΑΝΤ1 θα πορευτεί από Σεπτέμβριο με μόνο μία σειρά στην Prime time
(με το ¨Κάτι κουρασμένα παλικάρια¨),τελικά τα σχέδια άλλαξαν και πάρθηκαν νέες αποφάσεις.

Το κανάλι του Αμαρουσίου φαίνεται πως έδωσε το πράσινο φως στη σειρά ,«4Χ4» ,σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Αρβανίτη. Πρόκειται για μία σειρά με κωμικά και συναισθηματικά στοιχεία και θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα στο slot 11 με 12,όπως δηλαδή και η αντίστοιχη σειρά του Βασίλη Θωμόπουλου.

Το tvnea.com επικοινώνησε σήμερα με υψηλόβαθμο στέλεχος του ΑΝΤ1 και επιβεβαίωσε πως στο Α μισό θα δούμε τη συγκεκριμένη σειρά.

Ο Γιάννης Λάτσιος και τα υπόλοιπα στελέχη ενθουσιάστηκαν με το πρώτο «πιλοτικό» επεισόδιο που έφτασε στα χέρια τους και θεωρούν πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα καταφέρει να φέρει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Οι ηθοποιοί που έχουν συμμετάσχει σε αυτό το επεισόδιο είναι οι : Κατερίνα Μισιχρόνη, Νίκη Γρανά, Θωμαΐς Ανδρούτσου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Ιωάννη Παπαζήση, Δημήτρη Μακαλιά, Μάνο Παπαγιάννη, Θανάση Βισκαδουράκη, Μιχάλη Μητρούση, Τζένη Διαγούπη, Ελένη Καρακάση, Κατερίνα Δημητρόγλου, Μαρία Γεωργιάδου, Γιώργο Αρβανίτη να πρωταγωνιστούν, αλλά και τη Κάτια Δανδουλάκη σε έναν ιδιαίτερο ρόλο – έκπληξη.

Βέβαια ,το αποκλειστικό ρεπορτάζ του tvnea.com αναφέρει ότι θα γίνουν κάποιες αλλαγές στο cast. Γίνονται ακόμα δηλαδή κρούσεις σε ηθοποιούς για τη συγκεκριμένη σειρά,χωρίς αυτό να σημαίνει πως το κανάλι δεν είναι ικανοποιημένο με τους ηθοποιούς που ήδη έχουν επιλεχθεί. Απλά μπορεί στην πορεία να προέκυψαν άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Ακόμη,να αναφέρουμε πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας,συμφώνησε οριστικά με τον Δημήτρη Αρβανίτη το σεναριογραφικό δίδυμο Ρένα Ρίγγα-Κώστας Βαζάκας. Η ιδέα της πλοκής προϋπάρχει,ωστόσο, το πολύ πετυχημένο δίδυμο θα φροντίσει να εξελίξει την αρχική πλοκή στα υπόλοιπα επεισόδια.

Η υπόθεση έχει να κάνει με 4 συμμαθήτριες, τη Λυδία , τη Βερόνικα , τη Βούλα και την Ανδρονίκη , γυναικοπαρέα από το Λύκειο, που ξανασυναντιούνται μετά από μερικά χρόνια, όταν πλησιάζουν πια τα 30-35, με αφορμή την άφιξη της πρώτης στην Αθήνα για να παντρευτεί τον Μάξιμο.

Και οι τέσσερις έχουν έναν διαφορετικό λόγο να θέλουν να εκδικηθούν ή να τεστάρουν τους άντρες και τους εραστές τους. Ωστόσο, οι άλλες τρεις δεν θα χαρούν και τόσο πολύ όταν ξαναβρεθούν, καθώς υπάρχουν παρεξηγήσεις από το εφηβικό τους παρελθόν.

Έτσι, λοιπόν, αποφασίζουν να παίξουν ένα ριψοκίνδυνο παιχνίδι. Σε αυτό η καθεμία θα διεκδικήσει τον άντρα των υπολοίπων και συγχρόνως να δώσουν όρκο ότι δεν θα πει ποτέ ψέματα η μία στην άλλη. Κάτι που,όμως, δεν θα το τηρήσουν όλες. Ωστόσο, την αλήθεια τους θα την πουν μόνο στη ψυχολόγο τους, την Παρθένια . Μέσα από αυτό το «πείραμα» αλλάζει η καθημερινότητά τους και οι συγκρούσεις μεταβάλλουν τους χαρακτήρες, οδηγώντας σε νέες συγκρούσεις και απρόβλεπτες εξελίξεις.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !