ΜΠΡΟΥΣΚΟ: Ο Μανούσος κλείνει συμφωνία με τη Χρυσάνθη για να 'κάψουν' τον Διαμαντή...


Απόψε, Τρίτη 4 Ιουλίου, στις 8 το βράδυ: Η μητέρα υπερτερεί έναντι της ερωμένης κι έτσι η Δήμητρα πλησιάζει μετανιωμένη τη Μαρίνα και τα βρίσκει ξανά μαζί της. Την ίδια στιγμή, ο Πάτροκλος σε κατάσταση αμόκ, φτάνει στην Κύπρο με σκοπό να αποτρέψει, με οποιονδήποτε
τρόπο, τη νέα σχέση που ξεκίνησε η Δήμητρα. Παράλληλα στα Χανιά, ο Μανούσος κλείνει συμφωνία με τη Χρυσάνθη, και ενώπιον του αστυνόμου Αρχοντάκη, αποκωδικοποιεί στοιχεία που ‘καίνε’ τον Διαμαντή. Η είδηση επανεμφάνισης της πρώην του Μύρου, αναστατώνει τη Δάφνη. Στο μεταξύ, η βάφτιση της μικρής Σοφίας, με νονό τον Ματθαίο, ολοκληρώνεται, και λίγο αργότερα η Μελίνα με τον Αχιλλέα παίρνουν μια είδηση απ’ τον αστυνόμο Αρχοντάκη που τους χαροποιεί και αφορά την υπόθεση απαγωγέων της μικρής Αγάπης. Πιστεύοντας ότι η Στεφανία γνωρίζει κι έχει αποδεχτεί τον γάμο του Σήφη με την Πάολα, η Γεσθημανή το αποκαλύπτει με αφέλεια μπροστά στο παιδί, σοκάροντας όχι μόνο τη μικρή που το ακούει πρώτη φορά, αλλά και τον Σήφη που δεν ξέρει πώς να δικαιολογηθεί στην κόρη του.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: