Έφυγε από τη ζωή ο Μίνως Κυριακού...

Άγγελος Α.
0
O χώρος των media σήμερα έχασε έναν πολύ σημαντικό άνθρωπο. Αναφερόμαστε στον ιδρυτή του ομίλου του ANT1,Μίνω Κυριακού,για τον οποίο σήμερα έγινε γνωστό πως χάθηκε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών.Τα αίτια του θανάτου του ακόμα δεν έχουν γίνει ακριβή,ωστόσο είναι γνωστό πως τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα υγείας και για αυτό μάλιστα είχε αποσυρθεί από την ενεργή διοίκηση με τις επιχειρήσεις του.

Την τελευταία του πνοή την άφησε σε γνωστό νοσοκομείο της Αθήνας,όπου μεταφέρθηκε με ελικόπτερο από το εξοχικό του στον Άγιο Αιμιλιανό.

Ο Μίνως Κυριακού ήταν ένα από τα πιο ισχυρά πρόσωπα στο χώρο των ελληνικών μίντια και οι επιτυχίες του όλα αυτά τα χρόνια ήταν κάτι παραπάνω από τεράστιες.Είναι γόνος οικογένειας εφοπλιστών και σπούδασε στην Γαλλία και στην Ελβετία. Δραστηριοποιήθηκε στον τομέα της ναυτιλίας από μικρή ηλικία και σε ηλικία 23 ετών ίδρυσε την Athenian Tankers Inc.

Στα τέλη της δεκαετίας του '80 ο Μίνως Κυριακού δραστηριοποιήθηκε στον χώρο των μέσων ενημέρωση με την ίδρυση του ραδιοφωνικού σταθμού ANT1 FM 97.2 (σήμερα Easy 97.2) στην Αθήνα Το 1989, ένα έτος μετά την ίδρυση του ραδιοφωνικού σταθμού, εγκαινιάστηκε η τηλεόραση του ΑΝΤ1. Ο όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, ο οποίος ιδρύθηκε το 1999, σήμερα δραστηριοποιείται τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.

Στην προσωπική ζωή,παντρεύτηκε το 2004 την Ελληνίδα ηθοποιό Μαρί Κωνσταντάτου κι έχει δύο γιους και μία κόρη από τον προηγούμενο γάμο του. Πριν λίγους μήνες, το ζευγάρι ανακοίνωσε το διαζύγιό του.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !