Εδώ και αρκετό καιρό έχει γίνει γνωστό πως «ψήνεται» συνεργασία μεταξύ του ΣΚΑΪ και του STAR με υψηλόβαθμα στελέχη να μελετούν τη «συγκατοίκηση» των δύο τηλεοπτικών σταθμών στο κτήριο της Κηφισιάς, αλλά και κοινή εμπορική εκμετάλλευση προγραμμάτων τους.

Φαίνεται όμως ότι τα παραπάνω σχέδια είναι δύσκολο να υλοποιηθούν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά στο newsit.gr, τις τελευταίες ημέρες η συνεργασία έχει «παγώσει». Βέβαια, αξίζει να αναφέρω ότι με τις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν στον ΣΚΑΪ και με την επιστροφή ανώτατου στελέχους, της Εύης Κουτσαυτάκη, για την οποία αναφέρθηκα χθες, φαίνεται ότι αλλάζει η «ηγετική πυραμίδα» στο σταθμό του Φαλήρου και θα πρέπει όλα να ελεγχθούν από την αρχή, ακόμα και τα σχέδια συνεργασίας με το σταθμό της Κηφισιάς.

Όπως λοιπόν προκύπτει από το ρεπορτάζ αυτός που φαίνεται να κάνει πίσω είναι ο ΣΚΑΪ και να επανεξετάζει τη συνεργασία, ενώ φαίνεται να προβάλει ως επιχείρημα τις αντιδράσεις που αναμένεται να προκύψουν στο STAR από τις απολύσεις εργαζομένων στις οποίες λέγεται ότι θα προβούν μετά την αποτυχία του προγράμματος της εθελουσίας εξόδου.

Από την άλλη όμως, σύμφωνα με αξιόπιστες «πηγές» φαίνεται ότι το κανάλι του Φαλήρου ετοιμάζει… άλλη συμμαχία που αν τελικά προχωρήσει θα είναι σίγουρα… ουπς! Σίγουρα τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν αλλαγές καθώς στο παρασκήνιο συνεχίζονται οι επαφές… όλων των πλευρών. Προς το παρόν όμως η συνεργασία ΣΚΑΪ και STAR φαίνεται να «στραβώνει», ενώ σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες θα υπάρξουν αλλαγές και στις «πυραμίδες» των τηλεοπτικών σταθμών…!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]