ΠΗΓΑΣΟΣ: Δείχνει ενδιαφέρον ο...

0

Σοβαρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του «Πήγασου» της οικογένειας Μπόµπολα, τα περιουσιακά
στοιχεία του οποίου αναµένεται να βγουν σε πλειστηριασµό στις 26 Ιουλίου, επιδεικνύει εσχάτως ο ∆ηµήτρης Μάρης. Πρόκειται για µια προοπτική την οποία βλέπει µε άκρως θετικό µάτι και το Μέγαρο Μαξίµου, καθώς ως γνωστόν, ο επιχειρηµατίας διατηρεί άριστες σχέσεις µε το πρωθυπουργικό περιβάλλον.

Εκτός των τίτλων του «Έθνους», της «Ηµερησίας» κ.ά στο σχετικό πακέτο συµπεριλαµβάνεται και το 14% του Mega που έχει αποµείνει στον άλλοτε κραταιό όµιλο µετά την µεταβίβαση του 20% στην πλευρά Σαββίδη. Ωστόσο, η απόφαση του ΕΣΡ να προχωρήσει στον προσδιορισµό του αριθµού των αδειών δροµολογεί γενικότερες εξελίξεις. Η κυβέρνηση -κυρίως διά του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής- µπαίνει εκ νέου στο παιχνίδι, επιθυµώντας εκτός των άλλων να έχει λόγο στις διεργασίες.

Οι καλά γνωρίζοντες το παρασκήνιο µιλούσαν ακόµη και για προσπάθεια να υπάρξει συµµετοχή στον διαγωνισµό τουλάχιστον δύο επιχειρηµατιών που διατηρούν ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας µε το Μέγαρο Μαξίµου. Το ιδανικό σενάριο για τον Αλέξη Τσίπρα είναι -ανεξαρτήτως όσων συµβαίνουν στο µέτωπο του «Πήγασου»- να δηµιουργηθεί ένα σχήµα υπό τον ∆ηµήτρη Μάρη. Ηδη, ο ισχυρός άνδρας της 24MEDIA, εκτός από το ∆ιαδίκτυο, έχει αρχίσει και επεκτείνει τη δράση του και στο ραδιοφωνικό τοπίο, µε τη δηµιουργία του News247.

Μάλιστα, όπως λένε οι γνωρίζοντες, αν το αφεντικό της 24Media συµµετάσχει τελικώς στον διαγωνισµό για τις τηλεοπτικές άδειες, υπάρχει σοβαρό ενδεχόµενο να εµπλακεί στο σκηνικό και ο Φώτης Μπόµπολας. Ως γνωστόν, οι δύο άνδρες είναι συνεταίροι στην εταιρεία ,«Stoiximan», η οποία πηγαίνει πολύ καλά.

Πέραν του συγκεκριµένου επιχειρηµατικού σχήµατος, το Μέγαρο Μαξίµου, αλλά και ο υπουργός Άµυνας ,Πάνος Καµµένος, θα ήθελαν στον διαγωνισµό να λάβει µέρος και ο επιχειρηµατίας, Ιβάν Σαββίδης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι µετά από ένα αρκετά µεγάλο διάστηµα που είχαν παγώσει οι σχέσεις του οµογενούς επιχειρηµατία µε την κυβέρνηση, υπήρξε εκ νέου επαφή, µε σκοπό να γίνει µια πρώτη κουβέντα που σχετιζόταν µε τη συµµετοχή του Σαββίδη και σε αυτόν τον διαγωνισµό.

Parapolitika.gr

*Να υπενθυμίσουμε πως, ανεξαρτήτως των όποιων υποψηφιοτήτων, η πλειοδοσία του ισχυρού αυτού συγκροτήματος θα γίνει στις 26 Ιουλίου, στις 16.00.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !