«Κλείδωσε» στον ΣΚΑΪ ο Παπαδόπουλος! Όλο το ρεπορτάζ...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Πολύς ντόρος έχει γίνει το τελευταίο διάστημα σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον του Σπύρου Παπαδόπουλου και της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Το επικρατέστερο σενάριο ήταν να επιστρέφει μετά από 4 χρόνια στην ΕΡΤ,κάτι που προκαλούσε μεγάλη εντύπωση σε όσους γνώριζαν τη στάση που κράτησε ο ηθοποιός στη διάρκεια του «μαύρου». Κουβέντες αυτή την περίοδο γίνονταν και με τον ΣΚΑΙ και φαίνεται πως κατά πάσα πιθανότητα «κλειδώνει» αυτή η συνεργασία.

 Ε, λοιπόν, σύμφωνα με  πληροφορίες του newsit.gr, το «προξενιό» προχώρησε και έτσι την επόμενη σεζόν ο Σπύρος Παπαδόπουλος θα βγαίνει μέσα από τη συχνότητα του σταθμού του Φαλήρου.

 Δεν έχουν «πέσει»δ οι υπογραφές, αλλά και οι δύο πλευρές, ο τηλεοπτικός σταθμός και η εταιρεία παραγωγής, τα έχουν βρει ακόμα και στο οικονομικό μέρος και έτσι απομένει μόνο η τυπική διαδικασία των υπογραφών ώστε την επόμενη σεζόν να βγάλει 36 επεισόδια της εκπομπής του από το σταθμό του Φαλήρου. Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί ο τίτλος της εκπομπής, αν δηλαδή κρατήσουν το «Στην υγειά μας, ρε παιδιά», αφού στελέχη του ΣΚΑΪ πιστεύουν ότι πρέπει η εκπομπή να κάνει ανανέωση… τουλάχιστον στον τίτλο της…!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !