Φανατική τηλεθεάτρια του Survivor είναι η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.
Η ηθοποιός που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Επιτέλους Σαββατοκύριακο, αποκάλυψε πως αγαπάει πολύ τον Ντάνο και θα τον ήθελε για νικητή.


«Το παρακολουθώ το Survivor. Κατ’ αρχάς έχω δηλώσει “Ντάνος… αρρώστια”. Νομίζω ότι θα κερδίσει το αγόρι μας, γιατί τον αγαπάμε πάρα πολύ. Σαν παίκτης είναι πάρα πολύ καλός ο Μάριος, αλλά το φετινό Survivor ανέδειξε τον σταρ του. Τον Ντάνο της καρδιάς μας!», είπε η ηθοποιός.

Όσο για το αν θα τη βλέπαμε ποτέ στο ριάλιτι επιβίωσης, αποκάλυψε: «Δεν είναι θέμα συνθηκών. Είμαι άλλο πράγμα, δεν έχω σχέση με αυτό. Να μπω και να με βλέπει ο κόσμος στο πώς προσπαθώ να επιβιώσω και να αγωνίζομαι, όχι. Να είμαι εγώ κάπου και να με έχουν σαν πειραματόζωο, όχι. Το βλέπω γιατί μου αρέσουν τα αγωνίσματα, είναι ένα πολύ ωραίο και πετυχημένο προϊόν, κόντρα στα παλαιότερα τα οποία δεν έβλεπα.Για μένα είναι σαν ένα εκτεταμένο σίριαλ, επειδή είμαι της μυθοπλασίας και αγαπώ την μυθοπλασία και νομίζω και ο κόσμος την αγαπάει. Γι’ αυτό έχουμε βάλει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, ο καλός, ο κακός, ο άσχημος, ο όμορφος, το ζευγάρι, αν έχουν ειδύλλιο. Είναι σαν ένα σίριαλ και είναι πολύ πετυχημένο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]