Εδώ και αρκετό καιρό υπήρχε μια έντονη επιθυμία από το στελέχη του Star να ενεργοποιήσουν την πρωινή ζώνη 10:00-13:00. Μια ζώνη που εδώ και χρόνια είχε παγώσει το κανάλι της Κηφισιάς, ύστερα από την όχι και τόσο επιτυχημένη εκπομπή με τίτλο «Παρέα με τον Ανδρέα», που παρουσίαζε ο Ανδρέας Μικρούτσικος το 2009.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Peoplegreece.com, μόλις χθες ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου συμφώνησαν με την διοίκηση του Star και από την νέα τηλεοπτική χρονιά θα παρουσιάζουν μια εκπομπή που θα ξεκινά στις 10 και θα ολοκληρώνεται στη 1 το μεσημέρι. Πρόκειται για ένα πρωινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο, με γυναικεία θέματα, συνετεύξεις και παιχνίδια που θα γίνονται στο πλατό.

Μάλιστα, για την συγκεκριμένη ζώνη, ο σταθμός είχε κάνει ραντεβού και με τον Πέτρο Κωστόπουλο, χωρίς ωστόσο να υπάρξει τελική συμφωνία. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθούν ορισμένες εκρεμμότητες που αφορούν την ομάδα που θα πλαισιώνει το ζευγάρι μπροστά από τις κάμερες, αλλά και την δημοσιογραφική ομάδα που θα στελεχώνει την εκπομπή.

Η πρεμιέρα, αναμένεται να γίνει μέσα στον ΣεπτέμβριοΔεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]