Αποκλειστικό: Οι εξελίξεις στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Αρκετές αλλαγές αναμένονται στο πρόγραμμα του STAR για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Το tvnea.com έκανε ρεπορτάζ για τις εξελίξεις στη μεσημβριανή εκπομπή, ¨Αλήθειες με τη Ζήνα¨ ,με παρουσιάστρια τη Ζήνα Κουτσελίνη.

Μια εκπομπή που φυσικά έχει πάρει το πράσινο φως και έτσι θα συνεχίσει του χρόνου για τρίτη συνεχόμενη τηλεοπτική σεζόν. Ακόμα τα στελέχη του σταθμού της Κηφισιάς δεν έχουν καταλήξει στο πρόγραμμα,αλλά στους διαδρόμους της συγκεκριμένης εκπομπής έχουν αρχίσει ήδη να προμηνύονται κάποιες αλλαγές.

Συγκεκριμένα,είναι πολύ πιθανή η αλλαγή ώρας στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Το επικρατέστερο σενάριο είναι η εκπομπή να ξεκινά στη 1 το μεσημέρι ή και λίγο αργότερα. Αυτό διότι μέχρι τη 1 το μεσημέρι ενδέχεται να υπάρχει μία νέα πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή,ενώ αμέσως μετά να ακολουθεί ένα 20λεπτο ή μισάωρο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων.

Αυτή η αλλαγή αυτομάτως θα σημάνει το ότι η Ζήνα Κουτσελίνη δεν θα βρίσκεται καθόλου αντιμέτωπη με τη Φαίη Σκορδά,αλλά και ότι θα μπει σε μια ¨καθολική¨ μάχη με την Ελένη Μενεγάκη,αφού θα συμπίπτει μαζί της σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής της.

Επιπρόσθετα,έχει οριστικοποιηθεί ότι η εκπομπή θα είναι εξωτερική παραγωγή,ενώ ακόμα δεν είναι βέβαιο εάν το πρόγραμμα θα βγαίνει από στούντιο εκτός STAR.Όσον αφορά τη θεματολογία,οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αναμένονται ριζικές αλλαγές.

Τέλος,να σημειώσουμε ότι όλοι οι συντελεστές της εκπομπής και οι δημοσιογράφοι πρέπει να επιστρέψουν από τις καλοκαιρινές τους άδειες στις 21 Αυγούστου. Τότε θα πραγματοποιηθεί φυσικά και η ενημέρωση για όλες τις αλλαγές.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !