Θρίλερ στο Περιστέρι: Το έσκασε από το Δαφνί και κατακρεούργησε τη σύζυγό του

Unknown
0

Υπόθεση θρίλερ στο Περιστέρι: Τρόφιμος στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής το έσκασε το βράδυ της Τετάρτης από το ίδρυμα και κατακρεούργησε τη σύζυγό του – Ομολόγησε την άγρια δολοφονία στο γιατρό του – Το πτώμα της 51χρονης έφερε 10 μαχαιριές


Σοκ προκαλεί η άγρια δολοφονία 51χρονης γυναίκας στο Περιστέρι από τον σύζυγό της, ο οποίος βρισκόταν έγκλειστος στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής. Το πτώμα της γυναίκας εντοπίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (20/07) από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ σε διαμέρισμα της οδού Παραμυθιάς.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 45χρονος δράστης της δολοφονίας στο Περιστέρι σκότωσε γυναίκα με την οποία είχε σχέση. Σύμφωνα με πληροφορίες είχε δολοφονησεί και στις 25 Ιουλίου του 2011 στο Άνω Χαρβάτι Λουτρακίου, μια γυναίκα ή οποία ήταν σύντροφος του. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων, η νεαρή γυναίκα η βρέθηκε με πολλαπλές μαχαιριές στο στήθος και στην κοιλιά της από αστυνομικούς, νεκρή μέσα σε μία λίμνη αίματος. Η γυναίκα όπως υποστηρίζουν οι κάτοικοι είχε έρθει για το Σαββατοκύριακο στην εξοχική κατοικία του συντρόφου της στην περιοχή μαζί με τον ίδιο, ενώ την μαχαίρωσε ο 40χρονος σύντροφός της, ο οποίος αμέσως μετά την πράξη του πήρε το αυτοκίνητο του και εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος το έσκασε το βράδυ της Τετάρτης (21/7 )από το Δαφνί, όπου νοσηλευόταν και κατευθύνθηκε στο διαμέρισμα της οδού Παραμυθιάς, όπου και κατακρεούργησε, σύμφωνα με τα όσα ομολόγησε στον ψυχίατρο που τον παρακολουθεί, τη σύζυγό του.

Ο γιατρός μετά την σοκαριστική «ομολογία» του 45χρονου, ειδοποίησε την Αστυνομία, η οποία έσπευσε στον τόπο του εγκλήματος.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ ανακάλυψαν το πτώμα της άτυχης γυναίκας, το οποίο έφερε τουλάχιστον 10 μαχαιριές.

Ο άνδρας κρατείται στο Β' Τμήμα Περιστερίου

 www.newsbomb.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !