Στο Πρωτοδικείο της Αθήνας συζητήθηκε η αίτηση για την επικύρωση της μεταβίβασης του ΔΟΛ στον επιχειρηματία, Βαγγέλη Μαρινάκη, με βάση το αποτέλεσμα του πλειστηριασμού από την
οποία ανακηρύχθηκε υπερθεματιστής. Το δικαστήριο, αφού άκουσε όλους τους διαδίκους, επιφυλάχθηκε να εκδώσει την απόφασή του.

Στη διάρκεια της δίκης, παρέμβαση άσκησαν οι εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών ενώσεων (ΕΣΗΕΑ, ΕΣΠΙΤ, ΕΤΙΤΑ), καθώς και εργαζόμενοι του ΔΟΛ. Με την παρέμβασή τους ζήτησαν να ολοκληρωθεί η διαδικασία υπέρ του Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς, όπως επισημάνθηκε στο δικαστήριο, «οποιαδήποτε άλλη επιλογή οδηγεί την εταιρεία σε πτώχευση που είναι ό,τι χειρότερο για τους εργαζόμενους». Ξεχωριστή παρέμβαση στο δικαστήριο άσκησε η εταιρεία .DIMERA,συμφερόντων του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη που αντιτίθεται στην ολοκλήρωση της διαδικασίας υπέρ του Βαγγέλη Μαρινάκη. Αξιοσημείωτη ήταν η παρέμβαση του εκπροσώπου της εταιρείας που έχει αναλάβει την ειδική διαχείριση, Γ. Αγγελίδη, ο οποίος αναφερόμενος προς την πρόεδρο του δικαστηρίου επισήμανε ότι: «Επειδή υπάρχει μεγάλη δυσχέρεια για την καταβολή μισθών των εργαζομένων στον ΔΟΛ είναι αναγκαίο να εκδοθεί το ταχύτερο δυνατό η απόφαση ώστε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και ο νέος ιδιοκτήτης να αναλάβει τις υποχρεώσεις τους έναντι των εργαζομένων».

Aixmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]