Αποκαλυπτικό: Δέχτηκαν πρόταση για το 'Πρωινό' της Φαίης...

0

Το ''Πρωινό'' της Φαίης Σκορδά πρόκειται από τη νέα σεζόν να βγει στις οθόνες μας άρδην αλλαγμένο. Όπως σας έχουμε γράψει πρώτοι,οι μόνοι που μένουν και τη νέα σεζόν από το πάνελ
είναι ο Κώστας Τσουρός και ο Θέμης Γεωργαντάς, ενώ για τη Σταμάτη είναι ακόμα όλα ρευστά και βρίσκεται σε...αποφάσεις.

Αυτό το διάστημα  οι ιθύνοντες βρίσκονται σε πυρετώδεις ρυθμούς ώστε να κλείσουν νέα πρόσωπα. Κι ενώ όπως φαίνεται η Μπαρμπαρίγου αφήνει και εκείνη από την πλευρά της ένα σημαντικό κενό που ήδη επιχειρείται να καλυφθεί με ένα εξ ίσου σημαντικό πρόσωπο, ο σταθμός βολιδοσκοπεί πρόσωπα και για τις υπόλοιπες θέσεις, είτε δηλαδή για το πάνελ ή/και για άλλον ρόλο (βλ. εξωτερικές συνδέσεις). Σήμερα έγινε γνωστό από το Φτιάξε Καφέ πως πρόταση για τη Φαίη Σκορδά δέχτηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, που μέχρι πρότινος βρισκόταν στο πάνελ της Ελένης.

Σύμφωνα τώρα με αποκλειστικές πληροφορίες του tvnea, άλλα δυο πρόσωπα έχουν δεχτεί πρόταση από τον ΑΝΤ1 για να ενταχθούν στο ανανεωμένο ''Πρωινό''. Ο Γιώργος Μανίκας ,λοιπόν, και ο Νίκος Αναδιώτης δέχτηκαν κρούση από τον σταθμό για να βρεθούν στο πρωινό πρόγραμμά του. Aκόμη, σύμφωνα με τις έγκυρες πληροφορίες που φτάνουν στα αφτιά μου, όσον αφορά τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον Νίκο Αναδιώτη, εκείνοι έχουν ήδη πραγματοποιήσει και ραντεβού με επιτελικό στέλεχος του ''Πρωινό'' .Τα πρόσωπα αυτά, αν τελικά όντως ενταχθούν στην εκπομπή-το ρεπορτάζ μου τους θέλει σε...καλό δρόμο-,δεν θα ενταχθούν στο πάνελ της ,δηλαδή δίπλα σε Τσουρό -Γεωργαντά, αλλά η πρόταση που δέχτηκαν είναι για να αναλάβουν τις εξωτερικές συνδέσεις .Τέλος, να σημειώσω πως ο Μανίκας φαίνεται πως τελικά, μπορεί να δέχτηκε την εν λόγω πρόταση του ΑΝΤ1, αλλά  κλείνει στο ''Survival'' του Ε.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !