Εξελίξεις και αλλαγές...

δεν επιστρέφουν στον ΔΟΛ στις 17 Ιούλη - Νέα ενημέρωση...Αλλάζουν εν ριπή οφθαλμού τα δεδομένα στη διαδικασία μεταβίβασης του ΔΟΛ. Ενώ οι προερχόμενοι από τον ΔΟΛ εργαζόμενοι ενημερώθηκαν προχθές ότι τη Δευτέρα 17 Ιουλίου επιστρέφουν στις θέσεις τους τελικά ενημερώθηκαν σήμερα ότι θα πάρουν άδεια 3 εβδομάδων και να περιμένουν τηλεφώνημα για να επιστρέψουν στον ΔΟΛ μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, αφού τότε θα γίνει σύμφωνα με τη νέα ενημέρωση η υπογραφή των συμβάσεων των εργαζομένων στη νέα εταιρεία.

Οι πληροφορίες από τον Πειραιά αναφέρουν ότι, όπως ,άλλωστε, αναμενόταν ,θα πρόκειται για μια νέα εταιρεία όπου οι εργαζόμενοι θα λογίζονται όλοι ως νεοπροσληφθέντες με ό,τι αυτό συνεπάγεται ειδικά για τους εργαζομένους στον ΔΟΛ. Μαθαίνουμε επίσης ότι οι δύο διευθυντές (Καρακούσης, Λάμψιας) που συμμετέχουν στις συζητήσεις με τη νέα ιδιοκτησία έχουν ήδη παραδώσει τις λίστες των εργαζομένων που έχουν επιλέξει για να συνεχίσουν στη νέα εταιρεία.

Enimerosi24.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: