Ψάχνει λύσεις μέσα στον Αύγουστο.

0
Δεν είναι μόνο οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ που αγωνιούν για την τυπική επικύρωση της μεταβίβασης του οργανισμού στον Βαγγέλη Μαρινάκη που θα τους επιτρέψει να επιστρέψουν στην κανονικότητα…


Την ίδια και ίσως μεγαλύτερη αγωνία έχουν οι εργαζόμενοι στο MEGA, εξαιτίας της διάρκειας της ταλαιπωρίας που υφίστανται, αλλά κυρίως λόγω των ασφυκτικών προθεσμιών που προκύπτουν, τόσο από το σχέδιο βιωσιμότητας που έχει καταθέσει στις τράπεζες η Grant Thornton, όσο και από το όριο προστασίας από τους πιστωτές!

Συγκεκριμένα η διάρκεια του business plan που έχει κατατεθεί στις τράπεζες εκπνέει τέλη Αυγούστου. Για τη συνέχεια θα πρέπει να εκπονηθεί νέο σχέδιο με ό,τι συνεπάγεται αυτό… Επισης η προθεσμία που προστατεύει το κανάλι από τους πιστωτές του ισχύει μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Με άλλα λόγια αν δεν γίνει κάτι μέσα σε αυτό το διάστημα οι πιστωτές θα ξεκινήσουν τους πλειστηριασμούς και η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου! Κατά συνέπεια όσο πιο γρήγορα προχωρήσει η μεταβίβαση του ΔΟΛ στον Μαρινάκη και κατ’ επέκταση του ποσοστού του στο MEGA… τόσο πιο γρήγορα θα γίνουν τα επόμενα βήματα, ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Στην πραγματικότητα όμως για να αποφύγει νέες περιπέτειες το κανάλι… Θα πρέπει άμεσα να γίνει η επικύρωση της μεταβίβασης… Και χωρίς να χαθεί χρόνος, μέσα στον Αύγουστο – ομολογουμένως πράγμα οξύμωρο, θα πρέπει να συγκληθεί γενική συνέλευση των μετόχων, να διοριστεί ΔΣ και να προχωρήσει σε αυξηση μετοχικού κεφαλαίου!

Ο,τι λοιπον δεν έγινε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, πρέπει να γίνει σε ένα μήνα και μάλιστα Αυγουστιάτικα! Αν συμβούν όλα αυτά υπάρχουν ελπίδες το κανάλι να ξαναπάρει μπροστά… Σε διαφορετική περίπτωση θα εισέλθει σε αχαρτογράφητα νερά!

enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !