Μπορεί το τηλεοπτικό του μέλλον μετά την απομάκρυνση του από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη να είναι αβέβαιο, ωστόσο ο Γρηγόρης Γκουντάρας κοιτά το μέλλον, αισιοδοξεί και ευχαριστεί την οικογένεια του μια ιδιαίτερα σημαντική ημέρα για εκείνον.


Ο παρουσιαστής έχει αύριο τα γενέθλια του και μαζί με τις φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, έστειλε και το μήνυμα του.

«Και κάπως έτσι κύλησε και κυλάει η ζωή του νεαρού αγοριού,που γεννήθηκε πριν από πολλά πολλά χρόνια στις 25 Ιουλίου‼️Με τα πάνω της, τα κάτω της, χαρές ,λύπες,αλλά με αγάπη για τους ανθρώπους και την οικογένειά του...❤️‼️Δε χάνουμε το χαμόγελό μας αδέλφια, ούτε στα δύσκολα και προχωράμε...☝?

Ας είμαστε καλοί άνθρωποι και όλα θα τα φτιάξουμε‼️✅Ναταλί❤️,Οδυσσέα,Μάρκο σας ευχαριστώ για όλα και σας αγαπώ πολύ❤️‼️Θέλω να ευχαριστήσω και όλους εσάς γνωστούς και άγνωστους για τα όμορφα λόγια σας, αυτό το τελευταίο διάστημα?❤️Αυτά από ένα γηραιότερο κατά ένα χρόνο άνθρωπο και καλή εβδομάδα με υγεία να έχουμε??✔️».
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]