ΤΑΤΟΥΑΖ: Βρέθηκε το τραγούδι των τίτλων αρχής της σειράς;


Από τη νέα σεζόν ,ο Ανδρέας Γεωργίου , ο Κούλλης Νικολάου και η Βάνα Δημητρίου ετοιμάζουν ,ως γνωστόν, 2 νέα σίριαλ για λογαριασμό του ALPHA. Το ένα θα είναι εβδομαδιαίο και θα
ονομάζεται Κόκκινο Νυφικό ενώ το άλλο θα προβάλλεται 3 φορές τη βδομάδα και θα λέγεται Τατουάζ.

Αναφορικά με το δεύτερο, το Τατουάζ, φαίνεται πως μάλλον βρέθηκε και η μουσική που θα ντύνει τους τίτλους αρχής. Το σίριαλ αυτό, λοιπόν,κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται να συνοδεύει μουσικά το ομώνυμο τραγούδι του Γιώργου Τσαλίκη, Λεκές, που κυκλοφόρησε πρόσφατα κι έχει γίνει το απόλυτο hit ,ενώ οι στίχοι του έχουν άμεση συνάφεια με το ύφος αλλά φυσικά και με τον τίτλο της σειράς.

Να υπενθυμίσουμε πως πρωταγωνιστές σε αυτή τη σειρά θα είναι οι: Στέφανος Μιχαήλ, Δανάη Παππά, Εβελίνα Παπούλια, Μυρτώ Αλικάκη, Χρύσα Παππά, Κατερίνα Γερονικολού, Ελίνα Ακριτίδου, Χριστίνα Χριστόφια, Νίκος Πολυδερόπουλος, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Έλενα Λιασίδου, Ελεονώρα Αντωνιάδου, Έλενα Πιερίδου, Ιάσονας Δαμιανός, Αλέξανδρος Πέρρος, Φανή Καμπιώτη, ενώ σε ρόλους - κλειδιά θα δούμε τους Γιώργο Παρτσαλάκη,  Κοραλία Καράντη και Απόστολο Γκλέτσο.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: