«Παρθένα η Ζωή»: Η δυνατή υπόθεση και ο Αποστόλης Τότσικας...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Ένα πολύ μεγάλο στοίχημα του ANT1 για τη νέα τηλεοπτική σεζόν είναι η καθημερινή, κωμική σειρά ,¨Παρθένα Ζωή¨,η οποία θα προβάλλεται κάθε απόγευμα στις 7 ώρα πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό φορμάτ και αναμένεται να καθηλώσει το νεανικό κοινό. Πρωταγωνίστρια είναι η νεαρή Ζωή,η οποία έχει μία πολύ όμορφη σχέση με τον Άρη. Βέβαια, οι δύο τους δεν έχουν ακόμα προχωρήσει σε σεξουαλικό επίπεδο,οπότε μιλάμε για μία παρθένα πρωταγωνίστρια. Η ίδια πηγαίνει στο νοσοκομείο για μία εξέταση ρουτίνας. Σε διπλανό δωμάτιο υπάρχει μία κυρία με έναν πολύ πλούσιο σύζυγο. Εκείνη την ώρα βρίσκεται εκεί για να κάνει εξωσωματική γονιμοποίηση,ωστόσο, από ιατρικό λάθος μίας νοσοκόμας μένει έγκυος η Ζωή και όχι η κυρία στο διπλανό δωμάτιο!

Ο πραγματικός πλούσιος πατέρας του παιδιού που κυοφορεί την ερωτεύεται ενώ η σύζυγός του τη μισεί και προσπαθεί να την καταστρέψει. Την ίδια ώρα,ο φίλος της Ζωής (Άρης) επιθυμεί να μείνει στο πλευρό της παρά τα γεγονότα,ωστόσο, καλείται να υπηρετήσει ως φαντάρος στον στρατό.

Το σημαντικό είναι ότι για κάποιους λόγους δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί έκτρωση. Η συγκεκριμένη σειρά έχει πάρα πολλές κωμικές καταστάσεις,ενώ δεν λείπει και το έντονο συναίσθημα. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει  ο Πιέρρος Ανδρακάκος(Safe sex,Λατρεμένοι μου γείτονες,Πίσω στο σπίτι, Βασιλιάδες,Μοντέρνα Οικογένεια,Ταμάμ),ενώ την προσαρμογή του σεναρίου θα πραγματοποίησει ο Πέτρος Καλκόβαλης.

Αυτή την περίοδο στήνεται το cast των πρωταγωνιστών. Η νεαρή Ζωή θα είναι ένα άκαυτο πρόσωπο και η παραγωγή είναι υπερβολικά κοντά στο να τη βρει μετά από πολλά δοκιμαστικά. Ένα πρόσωπο που είναι πολύ κοντά στο να ¨κλειδώσει¨ για τη συγκεκριμένη σειρά είναι ο Αποστόλης Τότσικας,κάτι που μας επιβεβαίωσε και ο σκηνοθέτης ,Πιέρρος Ανδρακάκος. Ο γνωστός ηθοποιός έχει ξαναδουλέψει με τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη στο σήριαλ, ¨Πίσω στο σπίτι¨,ενώ φαίνεται πως θα συνεχίσει για 5η χρονιά στον ΑΝΤ1 μετά την πολύ πετυχημένη του συμμετοχή στο ¨Μπρούσκο¨. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του tvnea.com, ο γνωστός ηθοποιός θα ενσαρκώσει τον πατέρα του παιδιού της εγκυμονούσας Ζωής ,που την ερωτεύεται στην πορεία.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !