Κωνσταντάρας για Ουγγαρέζο: «Το λήξαµε με τον Ουγγαρέζο, επειδή ουσιαστικά δεν συνέβη κάτι σηµαντικό»

Στη Real παραχώρησε συνέντευξη ο δημοσιογράφος Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για το ΣΟΥΚΟΥ, για το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1 αλλά και τις σχέσεις του με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.


Πώς έκλεισε για εσένα η φετινή σεζόν;
Ήταν µια χρονιά χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, σε ό,τι αφορά τη δική µας εκποµπή.

Παρόλο που το «Σου-Κου» στελέχωσαν φέτος άλλοι άνθρωποι;
Η εκποµπή «τρέχει» τρία χρόνια, µε διαφορετικές συνθέσεις. Γι’ αυτό δεν µου έκανε εντύπωση που άλλαξε ξανά. Αν κι εφόσον συνεχιστεί, δεν θα µου προκαλέσει έκπληξη αν αλλάξει ξανά. Ήταν µια νέα πραγµατικότητα, στην οποία πέρασα καλά. Τα νούµερά µας ήταν ικανοποιητικά -θα µπορούσαν να είναι και πολύ καλύτερα- αν και φέτος ήταν µια δύσκολη χρονιά, αφού και οι τρεις εκποµπές τους Σαββατοκύριακου είχαν το ενδιαφέρον τους και τα νούµερα «πηγαινοέρχονταν».

Η Μαρία Μπεκατώρου και εσύ έχετε ανανεώσει τα συµβόλαιά σας µε τον ΑΝΤ1;
∆εν µπορώ να απαντήσω ξεκάθαρα, γιατί δεν έχουµε µιλήσει ακόµη µε τον σταθµό. Ένα από τα πιο πιθανά και καλύτερα ενδεχόµενα είναι να συνεχίζω να εργάζοµαι για το κανάλι, γιατί υπάρχουν και άλλες παράµετροι. Είµαι στον όµιλο του ΑΝΤ1, στο ραδιόφωνο, όπως και στο site του σταθµού.

Η σχέση σας µε τον ∆ημήτρη Ουγγαρέζο πέρασε κρίση... Τελικά η σεζόν έληξε αρµονικά;
Το λήξαµε, επειδή ουσιαστικά δεν συνέβη κάτι σηµαντικό. Εξέφρασα µια άποψη σχολιάζοντας µια δήλωση του ∆ηµήτρη, για την οποία ερωτήθηκα. Προτιµώ να λέω πάντα τη γνώµη µου, ακόµη κι αν διαφωνώ µε κάποιον. ∆εν θεωρώ ότι αν διαφωνήσεις µε έναν φίλο ή εχθρό, αυτοµάτως σηµαίνει κάτι. ∆εν θα τσακωθούµε απαραίτητα. Οι φήµες αυτές προέρχονται από ανίδεους ανθρώπους, που δεν έκαναν τον κόπο να διασταυρώσουν τις πληροφορίες τους. Το κακό κλίµα γίνεται γρήγορα εµφανές. Η φετινή χρονιά δεν περιείχε καµιά δόση τέτοιου είδους. ∆εν είχαµε ποτέ εντάσεις. Αυτό µου θυµίζει την περσινή σεζόν, που έπρεπε να απολογούµαστε για το αν ο Νίκος Μουτσινάς είναι καλό παιδί. Εξεπλάγην µε το πόσο καλός συνεργάτης ήταν ο Νίκος, γιατί είχα ακούσει ότι ήταν ο διάολος ο ίδιος. Όµως, η συνεργασία µου µαζί του απέδειξε το αντίθετο.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Μιχάλης Κουφογιαννάκης

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: