Φεστιβάλ Αθηνών: Κινητοποίηση των εργαζομένων

Unknown
0

Μετά τη στάση εργασίας τους την 1η Ιουλίου και τη ματαίωση, το ίδιο βράδυ, των παραστάσεων της Πειραιώς 260, οι εργαζόμενοι του Φεστιβάλ Αθηνών γνωστοποίησαν προειδοποιητικές στάσεις εργασίας για τις 5 Ιουλίου, διεκδικώντας, μεταξύ άλλων, τις προσαυξήσεις τους για νυχτερινή εργασία, για Κυριακές και αργίες.



Σε μήνυμά της, η διοίκηση και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών δήλωσαν «την αλληλεγγύη τους και τη συμπαράστασή τους στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων» ότι «συμβάλλουν εμπράκτως στην ικανοποίησή τους», θεωρούν όμως ότι «η εμμονή του Σωματείου στην πραγματοποίηση των στάσεων εργασίας, δεν επιλύει κανένα πρόβλημα».

Οι εργαζόμενοι ζητούν:
● Την πληρωμή της εργασίας των εργαζομένων όλων των τμημάτων του Φεστιβάλ σε νυχτερινές ώρες, Κυριακές και εξαιρέσιμες ημέρες.
● Την καταβολή των ήδη δεδουλευμένων τους.
● Την οριστική λύση της χρόνιας εκκρεμότητας των συμβασιούχων που εργάζονται με συνεχώς ανανεούμενες συμβάσεις, καλύπτοντας πάγιες και διαρκείς ανάγκες.
● Την άμεση επαναδιαπραγμάτευση του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας, διότι για την κατάρτιση του υπάρχοντος δεν τηρήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες. Επιστροφές εισιτηρίων για τις παραστάσεις που ματαιώθηκαν θα γίνονται από στα ταμεία του Φεστιβάλ.

naftemporiki.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !