ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Δεν κλείδωσε η ώρα του πρωινού...


Όπως γνωρίζετε, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης υπέγραψαν με το STAR κ' από τη νέα σεζόν θα παρουσιάζουν το νέο ,ψυχαγωγικό πρωινό του. Έντονα ακούστηκε πως η νέα
εκπομπή τους ,κόντρα στην παράδοση θα ξεκινά στις 9.30 το πρωί, και όχι στις 10.

Σύμφωνα ,ωστόσο ,με τις πληροφορίες του tvnea, η ώρα έναρξης του νέου αυτού πρωινού δεν έχει ακόμα κλειδώσει. Το STAR αυτή τη στιγμή έχει πέσει κυριολεκτικά με τα μούτρα στο καινούργιο αυτό προϊόν του, όμως, καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί ούτε για την ώρα ούτε φυσικά και για την ακριβή δομή του.

Έτσι,το αν οι Καραβάτου-Κατσούλης βγαίνουν στις 10 ή στις 9.45 είτε στις 9.30 ,ή στις 9.40,ακόμα δεν είναι αποφασισμένο και τίποτα τέτοιο δεν θεωρείται ,αυτή την ώρα που σας γράφω, δεδομένο μες στο κανάλι. Φυσικά , καμια από τις προαναφερθείσες ώρες δεν αποκλείουμε και όλα είναι πιθανά ,ενώ σίγουρα το κανάλι, μια και ξεκινά τώρα μετά από χρόνια να περπατά ξανά τον δρόμο των ψυχαγωγικών πρωινών, ίσως θελήσει κι αποφασίσει η εκπομπή του να ξεκινά πράγματι λίγο πιο νωρίς από το ''Πρωινό'' της Σκορδά.

Εν αναμονή των όποιων αποφάσεων...

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: