Ησαϊας Ματιάμπα: «Ο χώρος της τηλεόρασης θέλει γερό στομάχι»

0
Για το χώρο της τηλεόρασης στον οποίο υπάρχει από την αρχή της καριέρας του, αφού έγινε γνωστός μέσα από το "Να η ευκαιρία", μίλησε σε συνέντευξή του ο Ησαΐας Ματιάμπα.


Είσαι «παιδί» των talent shows. Έγινες γνωστός μέσα από το «Να η ευκαιρία». Τι γεύση σου έχει αφήσει εκείνη η συμμετοχή σου ύστερα από τόσα χρόνια;
«Αυτό που θυμάμαι είναι το πόσο καλό μου έκανε το «Να η ευκαιρία», πόσο τυχερός ήμουν και πόσο εύκολα μου ήρθαν τότε ία πρώτα μου επαγγελματικά βήματα! Είχα περάσει πολύ καλά και η συνεργασία μου με όλη την ομάδα της εκπομπής ήταν φανταστική. Αυτό που θυμάμαι έντονα είναι η αμηχανία που είχα με τις κάμερες. Ήμουν αρκετά «άκαμπτος», θα έλεγα, και όταν ερχόταν η στιγμή των κριτών ήμουν πολύ σοβαρός.Δεν νομίζω ότι θα με κατηγορήσει κάποιος ότι αναζητώ την προβολή, ειδικά όταν το «Dancing with the stars» με το «Your Face Sounds Familiar» έχουν τέσσερα χρόνια διαφορά! Σημασία, όμως, έχει να διαχειρίζεσαι όσο καλύτερα μπορείς την οποιαδήποτε προβολή. Ο χώρος της τηλεόρασης όπως και ο χώρος του τραγουδιού- θέλει γερό στομάχι και ψυχραιμία», είπε ο τραγουδιστής στην εφημερίδα Ειδήσεις.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !