Κόρη πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή άνοιξε γραφείο συνοικεσίων

Unknown
0

Μπορεί να μας συστήθηκε ως τραγουδίστρια, ακολουθώντας τα επαγγελματικά χνάρια του πατέρα της, ωστόσο, η κόρη γνωστού Έλληνα τραγουδιστή αποφάσισε πλέον να ασχοληθεί με… τα συνοικέσια!


«Από μικρή οι φίλοι μου με λέγανε… Βασιλειάδου, γιατί πάντα ήθελα να τους ζευγαρώνω όλους», λέει, στην εφημερίδα Espresso, η Αννούλα Φλωρινιώτη και συνεχίζει: «αυτό έκανα πάντα στη ζωή μου και, επειδή η φύση της δουλειάς μου είναι τέτοια που απαιτούνται και αρκετά ταξίδια στο εξωτερικό, φρόντιζα να φέρνω κοντά φίλους που γνώριζα έξω με φίλους μου στην Ελλάδα. Αυτό μου έδινε διπλή χαρά και είμαι πολύ περήφανη που το χόμπι μου το έκανα επάγγελμα».

Η κόρη του Γιάννη Φλωρινιώτη, που ασχολείται με τα συνοικέσια παράλληλα με το τραγούδι, δεν κρύβει πως επισκέπτονται το γραφείο της άνδρες κάθε ηλικίας, ενώ, ακόμα και κάποιοι που αρχικά δεν είδαν με καλό μάτι τη νέα της ασχολία, τελικά ζήτησαν την βοήθειά της!

«Πρώτη φορά το κάνω στη ζωή μου, αλλά το κάνω με πολλή αγάπη και όποιος με γνωρίζει ξέρει ότι για μένα αυτό το γραφείο δεν είναι επιχείρηση αλλά ευχαρίστηση», συνεχίζει η ίδια και αποκαλύπτει πως κάποιοι πελάτες έκαναν πρόταση γάμου σε εκείνη, αλλά «ο μόνος άνθρωπος που δεν θέλει να παντρευτεί σε αυτό το γραφείο είμαι εγώ!».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !