Ο Κώστας Αποστολίδης σε συνέντευξή του μίλησε για την καριέρα και τους συμβιβασμούς που έκανε για χάρη των παιδιών του.


Στο θέατρο δεν σας έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.

Έγιναν κάποιες δουλειές αποσπασματικά, ουσιαστικά έχω γύρω στα 6 χρόνια να κάνω κάτι. Συζητάω τώρα για τη σεζόν που έρχεται, το χειμώνα. Τη δεκαετία που είχα να κάνω τηλεόραση, ήταν η στιγμή που ξεκινούσε η παρουσία παιδιών στη ζωή μου, οπότε δεν ήθελα τα παιδιά να μεγαλώσουν ερήμην του μπαμπά τους. Μπόρεσα και ήμουν μαζί τους, κοντά τους αρκετά όλα αυτά τα χρόνια.

Συμμετείχατε και εξακολουθείτε να το κάνετε ενεργά μέχρι και σήμερα;

Ναι, συμμετέχω ενεργά στην ανατροφή τους καθημερινά σε όλες τους τις δραστηριότητες.

Σας... έβαλε φρένο στη δουλειά σας αυτό;

Φρένο βάζουν όλοι σε όλα, δεν ξέρω τι σημαίνει καριέρα και επιλογές, τα «όχι» καθορίζουν κυρίως την πορεία, την προσωπική και την επαγγελματική. Είναι στο DNA του ηθοποιού να ψάχνει για δουλειά κάθε 6 μήνες, κι αν έχεις μεγαλώσει έτσι σε βάζει σε μια πιο ώριμη διαδικασία και μέσα από αυτήν μπορείς και κρίνεις διαφορετικά.

Αυτό μπορεί να αποδυναμώσει τον ηθοποιό;

Πολλές φορές γονατίζεις, αλλά το θέμα είναι τι είναι αυτό που ψάχνεις και τι στόχο, έχεις βάλει.

Τι είναι αυτό που εσείς ψάχνεται και ποιος είναι ο στόχος σας;

Ο στόχος μου ήταν ότι ήθελα να κάνω μια οικογένεια και να είμαι κοντά της, πράγμα πολύ δύσκολο γι' αυτή τη δουλειά. Πολλά «όχι» μου έχουν να κάνουν με την οικογένεια. Αρνήθηκα πράγματα για χάρη του μεγαλώματος των παιδιών μου.

Κάνατε δεύτερη σκέψη τώρα, μετανιώσατε για κάτι που αρνηθήκατε; 

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πράγματα για τα οποία έχω μετανιώσει, για τις επιλογές μου. Μ' έχουν διαμορφώσει και μ' έχουν βάλει σε μια άλλη ρότα κάποιες περιόδους.

Πηγή: Λοιπόν


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]