Έχω δεχτεί ρατσισμό - Συνάδελφός μου είπε: “είσαι εσύ με το κομμένο πόδι;”....

0

Γνωστή τραγουδίστρια άνοιξε την καρδιά του στον Κεν Αλεξανδράτο και την ραδιοφωνική εκπομπή «Follow us» και μίλησε για το ξεκίνημα της στο τραγούδι τη σχέση με τους γονείς της και το ατύχημα που της άλλαξε τη ζωή.


Όπως ανέφερε υπήρξε ένα πολύ ζωηρό παιδί, το οποίο από νωρίς κατάλαβε την κλίση της στη μουσική. «Από τα 13 ήξερα ότι ήθελα να ασχοληθώ. Και πιο πριν ήμουν στη φιλαρμονική έπαιζα τύμπανο, γι΄αυτό και στα live μου παίζω κρουστά», ανέφερε χαρακτηριστικά. Η Πένυ δεν σταματά να ευγνωμονεί τον Θεό για τους υπέροχους γονείς που έχει και την απεριόριστη αγάπη που δέχεται μέχρι σήμερα από εκείνους.

«Ευχαριστώ τον Θεό που έχω αυτούς τους γονείς, γιατί θεωρώ ότι αν μετά αυτό που μου συνέβη αν δεν είχα τους γονείς, τις αδερφές μου και τη μουσική, δεν ξέρω σε τι φάση θα ήμουν και αν θα είχα γυρίσει όπως τώρα όλο αυτό το πράγμα θετικά», αναφέρει.

Μάλιστα αν και ο πατέρας της δεν ήθελε να ασχοληθεί με το τραγούδι, πλέον έχει καταλάβει πως μόνο ο θάνατος μπορεί να την κρατήσει μακριά από τη μουσική. Επιπλέον η τραγουδίστρια δεν κρύβει πως έχει δεχτεί πόλεμο. «Πολέμαγα και πολεμάω μόνη μου. Έχω δεχτεί πόλεμο για πολλά χρόνια έτρωγα πόρτα», τονίζει.

Όταν η κουβέντα έρχεται στο ατύχημα που είχε πριν λίγα χρόνια και στο οποίο έχασε το πόδι της, η Πένυ παραδέχεται πως ήταν θέλημα Θεού. «Ίσως έγινε γιατί ο Θεός είχε καταλάβει ότι πήγαινα με το σταυρό στο χέρι και σου λέει αν δεν της κάνω κάτι για να σοκάρει τον κόσμο, δεν πρόκειται να κάνει κάτι», τονίζει. Δίχως δισταγμό εξομολογείται πως υπήρξαν άνθρωποι που υποστήριξαν πως το ατύχημα το προκάλεσε μόνη της.

Επιπλέον παραδέχεται πως έχει βιώσει τον ρατσισμό. «Από συνάδελφο που γύρισε και μου εσύ είσαι με το κομμένο πόδι. Δεν το λες αυτό και εμένα δεν μου αρέσουν οι ταμπέλες», δηλώνει. Παραδέχεται πως οι περισσότεροι συνάδελφοι της δεν την έχουν στηρίξει, αφού δεν θέλουν να δουλέψουν μαζί της. Επίσης απαντά σε αυτούς που υποστηρίζουν πως έγινε γνωστή εξαιτίας του ατυχήματος πως είχε ήδη διαγράψει μια σημαντική πορεία στον χώρο.

«Είναι τουλάχιστον γελοίο να το λες για έναν άνθρωπο που ήταν γνωστός στη δουλειά του, γιατί αλλιώς δεν θα ασχολιόταν κανείς, αλλά το να λες ότι το χρησιμοποιεί είναι επίπεδο δαπέδου», ισχυρίζεται. Η Πένυ στόχο έχει να βοηθά όποιον βρίσκεται σε μια παρόμοια θέση με τη δική της, αφού ξέρει πως το κράτος δεν τους στηρίζει ούτε οικονομικά. Μάλιστα παραδέχεται πως αυτό το ατύχημα την έκανε να δει τη ζωή με διαφορετικό μάτι.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !